Obavijesti

Sport

Komentari 0

Metličić: Poznajemo Bjeloruse, ali mi smo se dobro pripremili

Metličić: Poznajemo Bjeloruse, ali mi smo se dobro pripremili
1

Bjelorusija se dobro opekla, šokirani su u prvom kolu i htjet će sigurno protiv jačih ekipa vratiti bodove. Izbornik Babić ih jako dobro poznaje, a i igrali smo s njima u Poljskoj, kaće Metličić

VIDEO

Hrvatska muška rukometna reprezentacija iz dvije utakmice ima i dvije pobjede na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. U skupini C za sada su svladane Mađarska i Saudijska Arabija, a sljedeća dolazi Bjelorusija. Izbornik Željko Babić trenerski dio karijere proveo je u Meškov Brestu i dobro poznaje Bjeloruse koji su ostali uzdrmani nakon početnog poraza od Čilea.

- Nema euforije nakon ove pobjede. To smo očekivali i za Mađarsku smo se najviše pripremali. Svaka utakmica je za nas teška. Imamo dosta oscilacija i nadam se da će ih biti sve manje. Imali smo dosta lošu realizaciju protiv Mađarske, napad nam nije bio tečan kako smo htjeli - rekao je pomoćni trener Kauboja Petar Metličić.

Potom je rekao koju o Bjelorusiji.

- Bjelorusija se dobro opekla, šokirani su u prvom kolu i htjet će sigurno protiv jačih ekipa vratiti bodove. Izbornik Babić ih jako dobro poznaje, a i igrali smo s njima u Poljskoj. Oni su dobra momčad koja ima igrače iz uglavnom dva kluba. Poraz protiv Čilea ih je uzdrmao i sigurno je da će dati sve od sebe da poprave dojam.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moramo se dobro pripremiti i nadam se da ćemo nastaviti u dobrom ritmu, pogotovo ponoviti drugo poluvrijeme iz utakmice protiv Mađarske. Imaju fantastičnog kružnog napadača iz Francuske koji im je možda i najbolji igrač tako da ćemo se ponovno morati baviti pivotima kao i protiv Mađarske - istaknuo je Metličić što je ključno u utakmici protiv Bjelorusa.

Hrvatski golman Filip Ivić koji je sjajnim obranama u drugom dijelu presudio Mađarskoj složio se da prvi dio utakmice nije bio na dobroj razini.

- Iza nas je teška i zanimljiva utakmica protiv Mađarske. Mađari su na stisli u prvom poluvremenu, a mi smo imali mnogo promašenih šuteva. U drugom dijelu smo obranu digli na viši nivo, stisnuli smo sredinu i zasluženo smo pobijedili.

- Bjelorusija nije nimalo lagan protivnik. Danas svi igraju rukomet i sigurno neće biti lako. Imamo slobodan dan da se dobro pripremimo i odradimo još jedan trening. Turnir je dugačak i nema mjesta za euforiju, ali mislim da s ovakvom igrom i još ponekim popravcima u napadu i obrani možemo daleko dogurati. Znam dosta igrača iz Meškov Bresta, kako igraju, ali uz dobru analizu s Venijom mislim da ćemo se i mi vratari dobro pripremiti - zaključio je Ivić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka