Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
22 komentara

Mi smo pjevali bebi, a sad cijeli svijet zna za 'Zeko i potočić'...

Hrvatski navijači osvojili su svjetsku javnost krasnom gestom u Trnavi. Na ulici su sreli majku s bebom, otpjevali im najpoznatiji hrvatsku uspavanku 'Zeko i potočić', a video su prenijeli ESPN, Sky Sports...

Foto: screenshot/instagram
22 komentara

Još se opjevava fenomenalna prezentacija hrvatske nogometne reprezentacije protiv Slovačke u Trnava (4-0), ali svjetsku nogometnu javnost oduševio je jedan događaj prije same utakmice.

Naime, grupica hrvatskih navijača veselo je koračala ulicama Trnava kada su naletjeli na mladi slovački par s bebom. Naši navijači bebi su otpjevali najpoznatiju hrvatsku uspavanku 'Zeko i potočić', a beba je utonula u san. Sve je snimio Matej, jedan od pripadnika navijačke grupe.

- U četvrtak smo nakon posla iznajmili kombi i zaputili se prema Bratislavi, a tamo smo sjeli na vlak i upoznali još par navijača. Bili smo malo bučni pa je kondukterka vikala na nas, a mi smo je stišavali. Govorili smo joj: 'šššššššš' pa otpjevali 'Zeko i potočić', a u istom smo raspoloženju nastavili po izlasku iz vlaka, baš nam je to bilo fora, haha - priča nam Matej.

- Naletjeli smo potom na slovački par i njihovoj bebi otpjevali pjesmu. Ocu bebe bilo je to jako simpatično, čak je i on snimao. Dobro smo i otpjevali s obzirom da nemamo baš pjevačkog iskustva, zar ne? - kaže nam navijač iz Kutine.

Video je brzo postao viralan, prvo ga je podijelila Instagram stranica Volim Hrvatsku.

- Ma oduševljeni smo ovakvom reakcijom ljudi. Zvali su me iz ESPN-a, Sky Sportsa, telefon ne prestaje zvoniti - pohvalio se.

- I sam postajem otac za par dana tako da sam ovo doživio dosta emotivno. Vježbam za ulogu oca. A i moja dva prijatelja su postala očevi prije nekoliko mjeseci - kaže nam navijač kroz smijeh.

U Slovačkoj su se naši navijači lijepo proveli. Četiri komada u mreži Slovaka, a imali su naši navijači što i vidjeti.

- Sve skupa nas je ispalo oko 200 eura. Hrana i piće su uglavnom jeftiniji nego u Hrvatskoj - završio je Matej.

Naši partneri pišu
Message