Obavijesti

Sport

Komentari 22

Mi smo pjevali bebi, a sad cijeli svijet zna za 'Zeko i potočić'...

Mi smo pjevali bebi, a sad cijeli svijet zna za 'Zeko i potočić'...
1

Hrvatski navijači osvojili su svjetsku javnost krasnom gestom u Trnavi. Na ulici su sreli majku s bebom, otpjevali im najpoznatiji hrvatsku uspavanku 'Zeko i potočić', a video su prenijeli ESPN, Sky Sports...

VIDEO

Još se opjevava fenomenalna prezentacija hrvatske nogometne reprezentacije protiv Slovačke u Trnava (4-0), ali svjetsku nogometnu javnost oduševio je jedan događaj prije same utakmice.

Naime, grupica hrvatskih navijača veselo je koračala ulicama Trnava kada su naletjeli na mladi slovački par s bebom. Naši navijači bebi su otpjevali najpoznatiju hrvatsku uspavanku 'Zeko i potočić', a beba je utonula u san. Sve je snimio Matej, jedan od pripadnika navijačke grupe.

Pokretanje videa...

00:53

- U četvrtak smo nakon posla iznajmili kombi i zaputili se prema Bratislavi, a tamo smo sjeli na vlak i upoznali još par navijača. Bili smo malo bučni pa je kondukterka vikala na nas, a mi smo je stišavali. Govorili smo joj: 'šššššššš' pa otpjevali 'Zeko i potočić', a u istom smo raspoloženju nastavili po izlasku iz vlaka, baš nam je to bilo fora, haha - priča nam Matej.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Naletjeli smo potom na slovački par i njihovoj bebi otpjevali pjesmu. Ocu bebe bilo je to jako simpatično, čak je i on snimao. Dobro smo i otpjevali s obzirom da nemamo baš pjevačkog iskustva, zar ne? - kaže nam navijač iz Kutine.

Video je brzo postao viralan, prvo ga je podijelila Instagram stranica Volim Hrvatsku.

- Ma oduševljeni smo ovakvom reakcijom ljudi. Zvali su me iz ESPN-a, Sky Sportsa, telefon ne prestaje zvoniti - pohvalio se.

- I sam postajem otac za par dana tako da sam ovo doživio dosta emotivno. Vježbam za ulogu oca. A i moja dva prijatelja su postala očevi prije nekoliko mjeseci - kaže nam navijač kroz smijeh.

U Slovačkoj su se naši navijači lijepo proveli. Četiri komada u mreži Slovaka, a imali su naši navijači što i vidjeti.

- Sve skupa nas je ispalo oko 200 eura. Hrana i piće su uglavnom jeftiniji nego u Hrvatskoj - završio je Matej.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka