Obavijesti

Sport

Komentari 2

Mia Wild srušila dva državna rekorda i postala prvakinja!

Mia Wild srušila dva državna rekorda i postala prvakinja!
2

Wild je u finalu utrke na 60 metara slavila i uzela titulu prvakinje države čime je i postavila novi rekord (7,47). Bila je to njezina najbrža utrka u karijeri, a uz zlato je osvojila i broncu u utrci na 60 metara s preponama

VIDEO

Na dvodnevnom Prvenstvu Hrvatske u Zagrebu u seniorskoj konkurenciji, mlada i perspektivna atletičarka sa slavonskih ravnica Mia Wild (16) ponovno je pomela konkurenciju i uzela zlato. 

Wild je kao članica Atletskog kluba 'Slavonija-Žito' srušila čak dva državna rekorda mlađejuniorski i juniorski. Mia je u finalu utrke na 60 metara slavila i uzela titulu prvakinje države čime je i postavila novi rekord (7,47). Bila je to njezina najbrža utrka u karijeri, a uz zlato je osvojila i broncu u utrci na 60 metara s preponama istrčavši novi osobni rekord (8,43). 

Mia je višestruka kadetska prvakinja Hrvatske i vlasnica nekoliko kadetskih i mlađekadetskih rekorda Hrvatske, a atletiku je počela trenirati 2013. godine na nagovor majke. Prethodno je trenirala nekoliko drugih sportova, ali u ničemu se nije pretjerano dugo zadržala. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Uvijek imam tremu na svakom natjecanju, a večer prije volim pojesti slanine i ajvara - rekla je u jednom intervjuu za Atletiku plus. 
Mlađi seniorski reprezentativac Ivan Paravac okrunio se titulom državnog prvaka u disciplini skok s motkom. Paravac je preskočio 5,31 m i uzeo zlatnu medalju dok je njegov klupski kolega Ivan Horvat ostvario rezultat od 5,21 m što je bilo dovoljno za srebro. 

Riječ je o dva najbolja hrvatska svih vremena, a osim prva dva, članovi AK „Slavonija-Žito“ zauzeli su i četvrto, peto i šesto mjesto ukupnog poretka.

Uz Horvata, viceprvaci države postali su dugoprugaš Lovro Nedeljković s novim najboljim dvoranskim rezultatom karijere u disciplini 5000 metara (15:16,25), kao i poznata osječka skakačica u vis, Sara Aščić (1,75m).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi