Sport

Komentari 11

Mihajloviću je bolje: 'Idemo kući, ne postoji ljepša stvar...'

Mihajloviću je bolje: 'Idemo kući, ne postoji ljepša stvar...'

Siniša Mihajlović pušten je iz bolnice nakon trećeg ciklusa kemoterapija. Već mjesecima muku muči s leukemijom, ali čini se da mu je bolje. Po njega je u bolnicu došla supruga Arianna

Srpski trener Siniša Mihajlović (50) u srijedu je pušten iz bolnice nakon trećeg ciklusa kemoterapija. 

Mihajlović je u srpnju otkrio kako boluje od leukemije, a njegova bolest ujedinila je nogometni svijet. Talijani su preko noći zaboravili na sva rivalstva. Mihajlović je zbog bolesti neke utakmice i treninge Bologne morao voditi iz bolničkog kreveta, a s igračima je komunicirao preko mobitela.

Mihajlovićeva supruga Arianna Rapaccioni utjehu je pronašla i u vjeri. Nedavno je u Međugorju na Brdu ukazanja molila za Sinišu, a na Instagramu se pohvalila:

- Ne postoji ljepša stvar. Povratak kući - napisala je na fotografiji na kojoj pozira s muže s osmijehom od uha do uha.

Prije 11 godina je počeo trenersku karijeru baš u Bologni, a nakon toga je vodio Cataniju, Fiorentinu, Milan, Torino, Sampdoriju i Sporting. Bio je i izbornik Srbije.

U drugom mandatu na klupi Bologne, koji je započeo krajem siječnja ove godine, nakon što je Pippo Inzaghi zbog loših rezultata dobio otkaz, Mihajlović je briljirao. Osvojio je čak 30 bodova u prvih 17 utakmica, više od duplo u odnosu na Inzaghija, a iako je 13. srpnja objavio kako ima leukemiju, sportski direktor Bologne Walter Sabatini potvrdio je kako će Mihajlović ostati na čelu kluba.

 

Najčitaniji članci