Obavijesti

Sport

Komentari 79

Mihajloviću su smjestili zeta: 'Ma nek se nosi, je*ite se svi!'

Mihajloviću su smjestili zeta: 'Ma nek se nosi, je*ite se svi!'
1

Opalit ću mu šamar, uhvatiti za nos i otkinuti mu glavu. Valjda će ovo uskoro završiti, rekao je Siniša Mihajlović dok je prolazio torturu s navodnim budućim suprugom svoje kćeri

VIDEO

Siniša Mihajlović bio je žrtva velike spačke u talijanskoj skrivenoj kameri. Bivši jugoslavenski nogometni reprezentativac, izbornik Srbije i trener nekoliko talijanskih klubova dobio je, naime, neočekivanog zeta. Mihajlovićeva kći Viktorija (21) pokazala mu je dečka. Trinaest godina starijeg.

- Je li taj momak normalan, ima li neku normalnu fotografiju - komentirao je Mihajlović dok mu je kći pokazivala kako joj navodni dečko izgleda.

A onda je on i stigao na obiteljski ručak. I to nakon 45-minutnog kašnjenja. Krenuo ga je grliti i ljubiti dok je ovaj kipio od bijesa.

- Ponašaj se pristojno. Ako nećeš, je*i se - odbrusio mu je Mihajlović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

Potencijalni budući zet nastavio je živcirati trenera. Uzeo mu je hranu iz tanjura, komentirao kako nije dobar trener jer je dobio otkaz u Torinu i zvao ga "papi" iako se to ovomu nije sviđalo.

- Opalit ću mu šamar, uhvatiti za nos i otkinuti mu glavu. Valjda će ovo uskoro završiti - rekao je Mihajlović, a njegova se supruga samo smješkala.

Nije tu ni izbliza bio kraj mukama Viktorijina oca. Čovjek ga je upitao je li rano da mu kći počne živjeti s njim, poručio mu da bi uskoro mogao postati djed i da je napisao pjesmu Viktoriji s naslovom "Viki, ti si moja ciganka!".

Kap koja je prelila čašu bili su prijatelji budućeg mu "zeta" koji su se pojavili u restoranu.

- Idem ja, a ti sjedi. Nećeš sa mnom - rekao je Mihajlović.

Organizatori skrivene kamere tada su se razotkrili, a Sinišu šala nije najbolje sjela.

- Poludio sam, haha. Nisam znao što se događa ni što da radim. Glava mi je pucala, a on je došao i poljubio me. Ma nek se nosi, haha. Je*ite se svi - zaključio je Mihajlović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...