Sport

Komentari 39

Mila Horvat zahvalila Šukeru: Nogomet je važan dio mene...

Mila Horvat zahvalila Šukeru: Nogomet je važan dio mene...

Sretna sam što ću surađivati s onima koji rade u hrvatskom nogometu, prate ga, navijaju i vole. Ovo je za mene šansa za nova iskustva i znanja, kaže Mila Horvat

Mila Horvat novo je lice Hrvatskog nogometnog saveza, o čemu smo pisali jučer.

Bivša HTV-ova novinarka potpisala je sa Šukerovim savezom, a stiže kao pojačanje u organizacijskoj shemi te budućim projektima od kojih bi jedan mogao biti pokretanje HNS-ove televizije, što je Šukerov savez najavio još krajem 2015. godine.

- Nogomet čini velik i važan dio mog života, još od malena kada sam bila samo navijač pa tako i posljednjih 14 godina u profesionalnom smislu. Zato je za mene logičan slijed bio ostati u nogometu - rekla je Mila Horvat za službenu stranicu HNS-a.

Mila je više od 13 godina provela na HRT-u, a posljednjih 10 u nogometu. Pratila je reprezentaciju, HNL i europska klupska natjecanja, a sudjelovala je i u analizama, diskusijama, javljala se uživo s utakmica i uređivala je emisije s mjesta događaja.

- Ovo je sigurno drugačiji izazov za mene. No to mi je i šansa za dodatnu edukaciju i skupljanje novih iskustava i znanja. Hvala predsjedniku Davoru Šukeru i svima ostalima koji su mi poželjeli dobrodošlicu. Veselim se novom poglavlju u karijeri i budućim projektima. Općenito, sretna sam što ću surađivati s onima koji rade u hrvatskom nogometu, prate ga, navijaju i vole - zaključila je Mila Horvat.

Najčitaniji članci