Obavijesti

Sport

Komentari 33

Milan je uhvatio ritam i izgleda nezaustavljivo! Pala je Sampa

Milan je uhvatio ritam i izgleda nezaustavljivo! Pala je Sampa
1

Raspoloženi Milan ovom je pobjedom ostvario desetu utakmicu bez poraza. Slavni talijanski klub konačno izgleda odlično, a igra kao što do i doliči klubu njegova renomea

VIDEO

Nogometaši Milana u impresivnoj izvedbi pobijedili su Sampdoriju u jednom od derbija 25. kola talijanske Serie A. Bila je to utakmica izravnog dvoboja za šesto mjesto koje vodi u Europsku ligu, a Milan je slavio 1-0 golom Bonaventure iz 13 minute.

Sampdoria je na San Siro stigla u sjajnoj formi. Bila je neporažena pet utakmica zaredom, ali naletjela je na još raspoloženiji Milan koji je ovom pobjedom ostvario desetu utakmicu bez poraza. Slavni talijanski klub konačno izgleda odlično, a igra kao što do i doliči klubu njegova renomea.

Malo je reći da od Sampdorije nismo vidjeli ništa. Igrala je samo jedna momčad. Već u sedmoj minuti 'rossoneri' su mogli doći do prednosti, ali Viviano je obranio penal Rodriguezu. Šest minuta kasnije nakon ubojite desne strane i kombinacije Susa i Calabrije Bonaventura je utrčao na pravo mjesto i zakucao loptu za vodstvo.

Milan je nastavio napadati i dominirati te je ubrzo stigao i do drugog gola. Strijelac je bio Bonucci, ali gol je poništen VAR-om, opravdano. Milan je napadao, briljirao je Hakan Calhanoglu koji je večeras odigrao najbolju utakmicu otkad je stigao iz Bayer Leverkusena. Dugo se čekalo na sjajnog Turčina, koji se tek oporavio od teške ozljede kada je stigao u grad mode.

Sampdoria nije imala ideju kako probiti sjajnu Milanovu veznu liniju koja je zadnjih godina bila velika boljka. Gennaro Gattuso posložio je redove Milana i uigrao pojačanja koja su stigla ove sezone. Gianluigi Donnarumma dosađivao se većinu utakmice.

U 52. minuti Calhanoglu je sjajno pogodio prečku, a akciju pred golom Milana vidjeli smo tek u 90. minuti kada je Caprari mogao naplatiti sve promašaje boljeg domaćina. Našao se sam na drugoj stativi, ali pucao je pored gola.

Nikola Kalinić zbog ozljede nije bio ni u sastavu dok Ivan Strinić nije ulazio u igru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening