Obavijesti

Sport

Komentari 13

Milan srušio Atalantu, Pašalić ušao i zabio! Bivši dinamovac bacio navijače Napolija u trans

Milan srušio Atalantu, Pašalić ušao i zabio! Bivši dinamovac bacio navijače Napolija u trans

Mario Pašalić dobio je posljednjih nekoliko minuta kod Atalante. I iskoristio ih na najbolji mogući način. Golom iz drugog plana, kao i mnogo puta do sada, zabio je posljednji gol 'božice'

VIDEO

Kakav Milan, moćni Milan! Iako rezultat 2-3 ne sugerira nadmoć, 'rossoneri' su većinu susreta bili bolji protivnik pa u finišu utakmicu primili dva gola. Milan je u 7. kolu slavio na gostovanju u Bergamu kod Atalante i nastavio neporažen niz u Serie A.

POGLEDAJTE VIDEO: Ibra pleše na narodnjak

Pokretanje videa...

Zlatan pleše na narodnjak 00:17

A u tom nizu pao je Lazio, sada i Atalanta, kod Juventusa u Torinu bilo je 1-1 i 'rossoneri' zaista djeluju dobro, zrelo i uigrano.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rapsodija je krenula već u prvoj minuti susreta, odnosno Calabria je već nakon 30 sekundi zabio za vodstvo poslije munjevito odigrane akcije. Izbio je sam pred Mussu, golman Atalante mu je obranio prvi pokušaj, ali desni bek Milana bio je siguran iz popravnog pokušaja.

Serie A - Atalanta v AC Milan

Iako je Atalanta nešto više imala posjed u prvom poluvremenu (54-46), Milan je imao bolje šanse. I naplatio konkretniju igru pred kraj prvog dijela kada je nakon velike pogreške domaće obrane Sandro Tonali izbio sam pred Mussu i u 43. minuti hladnokrvno pogodio za 2-0.

Serie A - Atalanta v AC Milan

Kontrolirana igra Milana nastavila se u drugom dijelu. Atalanta je pokušala izmjenama, ušao je Iličić, ali za Gasperinija bi bilo bolje da nije. Slovenac nije imao svoj dan i napravio je puno pogrešaka zbog kojih 'božica' nije imala tečnost u napadu.

Kazna je stigla 78. minuti kada su debitant Messias i Leao odigrali dupli pas, Theo Hernandez je preuzeo loptu i jurnuo u kontru svojim standardnim trkom. Ostavio je loptu za Messiasa, koji ju je, pak, propustio za Leaa da bi Portugalac majstorski iskosa ispred kaznenog prostora pogodio u suprotne rašlje. Sjajan gol.

Serie A - Atalanta v AC Milan

Prvi pogodak Atalanta je postigla iz penala u 86. minuti nakon što je VAR potvrdio da je Tomori igrao rukom u klizećem startu. Strijelac je bio Duvan Zapata.

Ante Rebić odigrao je svih 90 minuta za 'rossonere' dok je Mario Pašalić dobio posljednjih nekoliko minuta kod Atalante. I iskoristio ih na najbolji mogući način. Golom iz drugog plana kao i mnogo puta do sada.

Ispratio je akciju u kojoj se Zapata izborio za loptu na desnom krilu, u duelu s Messiasom, pa dočekao sjajno proigravanje na drugoj stativi. Pašalić nije imao težak zadatak i u 94. minuti je pospremio loptu za konačnih 2-3.

Milan je nakon sedam odigranih kola drugi u ligi iza Napolija, koji je nešto ranije slavio preokretom na gostovanju kod Fiorentine.

Domaća momčad je prva stigla do prednosti, kad je na asistenciju srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića mrežu pogodio Argentinac Lucas Martinez Quarta. Gosti su izjednačili u 39. minuti. Iako je domaći golman, Poljak Dragowski, obranio kazneni udarac Lorenzu Insigneu, prvi je na odbijenu loptu dotrčao Meksikanac Hirving Lozano i poslao ju u mrežu.

Serie A - Fiorentina v Napoli

Pogodak za preokret i pobjedu Napolija u 50. minuti je postigao nekadašnji branič Dinama Amir Rrahmani nakon ubačaja Piotra Zielinskog. Rrahmaniju je to već drugi pogodak u ovoj sezoni.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu