Obavijesti

Sport

Komentari 9

Mini 'vatreni' nemaju pravo na kiks: Gdje gledati susret protiv Češke u kvalifikacijama za Euro

Mini 'vatreni' nemaju pravo na kiks: Gdje gledati susret protiv Češke u kvalifikacijama za Euro

Svaka pobjeda važna, a važan je i dojam. Sebi smo podigli samopouzdanje, a na Češku stavili pritisak. Taktičkih iznenađenja neće biti, naša je forma na visokoj razini, rekao je Tomislav Rukavina...

VIDEO

Na krilima velike pobjede i nevjerojatne predstave protiv Grčke, mini 'vatreni' će danas tražiti novu pobjedu u 6. kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo i približavanje samom vrhu.

Nakon prve četiri utakmice situacija nije bila dobra za naše mlade reprezentativce. Pobijedili su tek Litvu i San Marino, a kod kuće izgubili od Škotske i Češke (1-2) i to nakon što su vodili u obje utakmice. Bilo je jasno da su naši mladići puno kvalitetniji, ali nešto je falilo.

Pokretanje videa...

Karlo Sokač 01:13

A to što je falilo vidjeli smo u nevjerojatnoj pobjedi nad Grčkom (5-0). Hrvatska U-21 je od početka krenuli furiozno, poveli u 46. sekundi, a već u 26. minuti utakmica je bila gotova. Imali smo velikih 4-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Točno takva utakmica trebala je našim reprezentativcima da podignu samopouzdanje jer su i sami svjesni da kvalitetu i talent imaju, no trebalo je samo probiti tu blokadu i strah. Ta pobjeda protiv Grčke bila je možda i presudni trenutak za naše mladiće koji više nemaju pravo na kiks. Pobjeda protiv Češke im treba pod svaku cijenu. Ako kojim slučajem izgubimo, situacija će biti užasno teška. Praktički nemoguća.

Varaždin: Kvalifikacijska utakmica za odlazak na Europsko prvenstvo U21, Hrvatska - Grčka

- Svaka pobjeda važna, a važan je i dojam. Sebi smo podigli samopouzdanje, a na Češku stavili pritisak. Taktičkih iznenađenja neće biti, naša je forma na visokoj razini, i bude li mentalna priprema kao i protiv Grčke, problema ne bi trebalo biti. Češku poštujemo, prvi su u skupini i pobijedili su nas na našem terenu, no vjerujem da je kvaliteta na našoj strani. Budu li igrači imali povjerenja jedni u druge, te u vlastite sposobnosti, utakmica bi trebala ići u željenom smjeru - rekao je Tomislav Rukavina koji će i u ovom susretu mijenjati izbornika Igora Bišćana koji je bio pozitivan na koronu te se nalazi u samoizolaciji. Osim Rukavine, tu će biti i glavni instruktor HNS-a Petar Krpan.

Susret u Češkim Budejovicama počinje od 18 sati, a prijenos možete pratiti na HNTV-u.

Varaždin: Kvalifikacijska utakmica za odlazak na Europsko prvenstvo U21, Hrvatska - Grčka

Česi su do sada ostavili najbolji dojam u ovim kvalifikacijama, a imaju četiri pobjede i dva remija nakon šest kola što im je donijelo 14 bodova i prvo mjesto. Imaju bod više od druge Grčke te pet više od nas, no uz utakmicu manje. Tu razliku možemo smanjiti već danas. 

- Grčku smo zasluženo pobijedili, no treba nam pobjeda i protiv Češke te ćemo i u taj susret ući maksimalno ozbiljno. Nemamo više prava na kiks želimo li izboriti plasman na Europsko prvenstvo - rekao je mladi stoper Atalante Boško Šutalo.

Bit će to težak susret, ali tako se isto pričalo i za Grke pa svi znamo kako je završilo. A nadamo se da ćemo od 18 sati gledati isti epilog.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića