Obavijesti

Sport

Komentari 41

Šef UFC-a je potvrdio: Želimo novu borbu Miočića i Cormiera!

Šef UFC-a je potvrdio: Želimo novu borbu Miočića i Cormiera!
1

Ova namjera sada neće odvesti Cormiera u ozbiljno razmišljanje o mirovini. Nakon poraza u Anaheimu rekao je da treba još vremena da razmisli što učiniti, ovo bi mu, stoga, trebala biti posljednja borba

S kim će i kada će Stipe Miočić ponovno u kavez, još je uvijek velika nepoznanica. Hoće li to biti Francis Ngannou, Jon Jones ili Daniel Cormier? 

Pokretanje videa ...

Prvi se nudi i želi, s drugim bi Stipe činio super borbu, a treći... On je trenutno u najbližim planovima. UFC-ov predsjednik Dana White potvrdio je planove promotora da se krene u realizaciju treće borbe Miočić - Cormier.

Dobacivao Miočićevoj supruzi, 'FBI Stipe' kreće u istragu...
Dobacivao Miočićevoj supruzi, 'FBI Stipe' kreće u istragu...

- Stipe se još oporavlja od posljednje borbe. Čekamo da se zaliječi i onda idemo prema trilogiji - rekao je za Barstool Sports.

Očito je, dakle, da ova namjera sada neće odvesti Cormiera u ozbiljno razmišljanje o mirovini. Nakon poraza u Anaheimu rekao je da treba još vremena da razmisli što učiniti, ovo bi mu, stoga, trebala biti posljednja borba.

S obzirom da obojica još trebaju vremena, White nije mogao precizirati datum, no borba se ne ti trebala dogoditi ove godine, već je realnija ona sljedeća. Prije nekoliko dana zakotrljale su priče da bi Miočić mogao u kavez već krajem godine bude li mu protivnik Ngannou. Kamerunac je sredio Velasqueza, Dos Santosa i Blaydesa i vjeruje da on mora biti taj.

Ngannou želi Miočića: Čekam poziv, spreman sam za revanš
Ngannou želi Miočića: Čekam poziv, spreman sam za revanš

- Čekam poziv i borbu, ja očekujem da ću dobiti priliku za naslov nakon što sam pobijedio. Dana White rekao je da treba vidjeti kako će se sve odigrati između DC-ja i Stipe. Ja čekam, spreman sam - rekao je Kamerunac.

- Mislim da ću dobiti priliku za revanš i da sigurno neće proći kao prošli put.