Obavijesti

Sport

Komentari 28

Miočić: Kažu da sam autsajder, OK. Riješit ćemo to u subotu...

Miočić: Kažu da sam autsajder, OK. Riješit ćemo to u subotu...
1

I nije baš fer tretman od UFC-a, ali samo neka nabrijavaju Ngannoua. Dugo sam već u ovome i navikao sam. Riješit ćemo stvar u subotu, rekao je Stipe Miočić koji je u studiju bio s Francisom Ngannouom

VIDEO

Stipe Miočić će u noći na nedjelju, ako obrani pojas treći put, postati jedini kojem je to uspjelo u UFC-ovoj teškoj kategoriji. Zlatnim slovima bit će upisano ime američkog Hrvata podrijetlom iz Rtine kraj Zadra koji u meč ulazi s pet pobjeda zaredom.

Rušio je Stipe Hunta i Arlovskog, Werdumu je uzeo pojas usred Brazila, a potom je dvaput obranio naslov, protiv Overeema i Juniora dos Santosa.

Šampion heroj: Otkrili kako je Stipe Miočić spasio ženi život
Šampion heroj: Otkrili kako je Stipe Miočić spasio ženi život

S druge strane je Francis Ngannou koji je imao slabije protivnike od Miočića, ali ima impresivnih 10 pobjeda zaredom i za njega kažu da ima najjači udarac u povijesti UFC-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 

Miočić i Ngannou odrađuju posljednje medijske obaveze prije velike borbe.

Tako su zajedno gostovali na američkoj televiziji.

- Kažu da sam autsajder u ovoj borbi, to za mene nije nikakav problem. Francis je čvrst momak, borio se protiv dobrih protivnika i pobijedio ih je. Velik je, snažan i udara jako - rekao je Stipe, a Ngannou se ubacio:

- Za sebe vjerujem da sam najjači, najbolji i sve naj. Imam sve da bih ga pobijedio. Stipe je sjajan, nije pobijedio sve te mečeve bez veze, ali ja sam iznad toga, dolazi moje vrijeme - rekao je Ngannou.

UFC naočigled favorizira Ngannoua.

- I nije baš fer tretman od UFC-a, ali samo neka ga nabrijavaju. Dugo sam već u ovome i navikao sam. Riješit ćemo stvar u suboru - rekao je Stipe Miočić.

- Ako dobivam više pažnje, to valjda nešto znači. Očito neki ljudi vide da ću ga pobijediti. Stipe je dobar borac, ali kao što sam rekao, moje vrijeme dolazi - dodao je Francuz.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi