Obavijesti

Sport

Komentari 24

Miočić proziva Cormiera: Kad ćemo se boriti? Razbit ću te...

Miočić proziva Cormiera: Kad ćemo se boriti? Razbit ću te...
1

Miočić i Cormier su se borili u srpnju kada ga je DC nokautirao i uzeo mu naslov u teškoj kategoriji. Tako je Cormier ujedinio titule u teškoj i poluteškoj kategoriji, što je rijetko kome pošlo za rukom.

VIDEO

Stipe Miočić već mjesecima traži revanš protiv Daniela Cormiera, no UFC i nekadašnji Olimpijac nisu baš pokazali neku zainteresiranost za taj meč. Američkoj organizaciji su najbitniji novci, a obiteljski čovjek i vatrogasac poput Stipe im očito ne odgovara.

Prvi izbor za oproštajnu Cormierovu borbu bio je Brock Lesnar za naslov u teškoj kategoriji, no Lesnar je potpisao novi ugovor za WWE i ta je borba skoro pa nemoguća.

No i tu su u UFC-u našli način zaobići našeg borca. Ukoliko Jon Jones pobijedi Gustaffsona u meču za naslov poluteške kategorije, onda će se on boriti protiv Cormiera, i to u poluteškoj kategoriji. To bi bio treći okršaj između ove dvojice mrskih rivala, a ta borba bi UFC-u garantirala veliku zaradu, što je njima u konačnici i najbitnije.

To je zapravo nepoštivanje prema Stipi koji tako ispadne kao zadnja rupa na sviralu, iako je jedan od najuspješnijih teškaša koji je čak tri puta branio naslov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ni Stipe više nema strpljenja te je na Instagramu poslao poruku Cormieru da je spreman na borbu, bilo kad i bilo gdje.

- Bio sam slobodan i u New Yorku. A slobodan sam i sad. Kad ćemo se boriti? Razbit ću te... - oštar je bio Stipe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@dc_mma I was available at MSG. I’m available now. When are we fighting? I will finish you.

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocic) on

Ni ne čudi ova njegova poruka, jer ga UFC zaobilazi u širokom luku što se tiče borbe za naslov. To je sve zbog toga jer on nije "lajavac" koji će privlačiti gledatelje sa svojim prijetnjama i cirkusom, on je borac koji će ući u ring i odraditi svoj posao na najbolji mogući način.

Miočić i Cormier su se borili u srpnju kada ga je DC nokautirao i uzeo mu naslov u teškoj kategoriji. Tako je Cormier ujedinio titule u teškoj i poluteškoj kategoriji, što je rijetko kome polazilo za rukom. Od tada Stipe traži priliku za revanš, no Cormier ga je odbijao. 

Priliku da mu otme naslov imao je nedavno Derrick Lewis, no Cormier ga je riješio bez po muke.

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov