Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
28 komentara

Mirko Cro Cop jači i od Popaja: Ponovno sam zdrav i u formi!

Ako ste uporni i disciplinirani posvetite pažnju vašem tijelu i odvojite barem pola sata za trening i zdrav život, vratit će vam se višestruko, poručio je motivator Mirko svojim prijateljima na Facebooku

Foto: Mirko CroCop Filipovic/Facebook
28 komentara

Mirko Cro Cop Filipović trebao se na Staru godinu vratiti u ring, ali iz RIZIN-a se ove godine nisu odlučili pozvati hrvatsku legendu. Novac je iscrpio Floyd Mayweather, ali Mirka to nije demotiviralo nego se odlučio posvetiti sebi.

POGLEDAJTE VIDEO:

U srijedu je otkrio da je nakon šest mjeseci napokon ponovno zdrav. Mirko se oporavljao nakon operacije, a sada je dočekao povratak u najbolju formu.

Nema boljeg osjećaja nego kada je čovjek zdrav i u formi. 6 punih mjeseci se nisam mogao rastezati radi ozljede I...

Objavljuje Mirko CroCop FilipovicSrijeda, 5. prosinca 2018.

- Nema boljeg osjećaja nego kada je čovjek zdrav i u formi. Šest punih mjeseci se nisam mogao rastezati radi ozljede i operacije, ali tijelo pamti više od 30 godina svakodnevnih treninga i brzo se vraća u formu - napisao je Mirko na Facebooku, a onda poslao važnu poruku o zdravlju:

- Ako ste uporni i disciplinirani posvetite pažnju vašem tijelu i odvojite barem pola sata za trening i zdrav život, vratit će vam se višestruko.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Naši partneri pišu
Message