Obavijesti

Sport

Komentari 64

'Mirko je pušioničar, njegovi su mečevi u Japanu namješteni..."

'Mirko je pušioničar, njegovi su mečevi u Japanu namješteni..."
1

Mirko je sve pobjeđivao u Japanu, ovdje ne može nikoga. Lijeva noga groblje, desna bolnica? Što je s tom nogom? Više mu ne namještaju mečeve, kaže Chael Sonnen

VIDEO

UFC-ov borac Chael Sonnen bio je suspendiran zbog uporabe nedozvoljenih sredstava. Imao je vremena poraditi na tehnici, ali i na jeziku. U toj bi disciplini, da postoji, vjerojatno bio olimpijski pobjednik. Učinak uzimanja nepoznatih sredstava još ne popušta pa Chael nastavlja u svom ritmu. 

Pogledajte Cro Copa. U Japanu je sve pobjeđivao, u Americi ne može nikoga, kaže Chael

Već je izvrijeđao Mirka i polovicu UFC boraca, a ovoga puta otišao je i korak dalje. U intervjuu s Arielom Helwanijem pričao je o svojoj suspenziji, Mirku Filipoviću, Minotauru, Wanderlei Silvi kojeg je nazvao kukavicom i gubitnikom.

- On me se boji. I dalje živi u Japanu i smatra da je pobijedio 22 protivnika. Svi znate da to nije istina. Nemoguće da je sve te borce pobijedio u Japanu, a u Americi ne može pobijediti nikoga. Isto je i s Cro Copom - rekao je Chael i nastavio:

- Mirko je tamo sve pobjeđivao, a ovdje ne može nikoga. Kako je ono išlo? Što je Mirko? Lijeva noga groblje, desna bolnica? Što se dogodilo s tom nogom? Ništa, nema više promotora koji je u svlačionici rekao tvom protivniku kad mora pasti. Mirko, ti si pušioničar, kao i Fjodor i Silva - nastavio je Chael.

Fjodor, Silva i Mirko, svi su oni pušioničari, rekao je UFC-ov borac

Uvrijedio je i braću Nogeira, a sad se "ispričao" na svoj način.

- Žao mi je što sam pogrdno pričao o Brazilu i braći Nogeira. Želim to ispraviti. Da sam znao da u Brazilu nemaju računala, nikad ne bih tako pričao. Bio sam u Las Vegasu kad su braća Nogeira sletjela u Ameriku prvi put. Ovo je istinita priča. Jedan je izvadio mrkvu i ponudio je autobusu, a drugi ga je mazio jer je mislio da je autobus zapravo konj - izjavio je Chael.

Cijeli je svijet vidio da je izgubio od Andersona Silve, no on to nije vidio. On je i dalje u svom filmu.

- Jeste li gledali borbu? Udario sam ga 200 puta u glavu, a on je na osam sekundi zapetljao noge oko moje glave i zato je pobjednik? Od kuda ja dolazim, to nije pobjeda - rekao je Sonnen. 

A otkud većina boraca "čiste glave" dolazi to se zove pobjeda polugom i omalovažavanje discpiline u kojoj ili nije dobar ili o kojoj ne zna baš previše.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba