Sport

Komentari 54

Mirna Zidarić ima korona virus: 'Opreza nikad dovoljno. Pazila sam, ali došlo je do infekcije'

Mirna Zidarić ima korona virus: 'Opreza nikad dovoljno. Pazila sam, ali došlo je do infekcije'

Novinarka i urednica sportskog programa na HTV-u bila je prošli tjedan na Adria Touru u Zadru i intervjuirala je Bornu Ćorića, koji je pozitivan na COVID-19. Nakon pojave prvih simptoma se testirala, a test je pozitivan

Mirna Zidarić (50) pozitivna je na korona virus. Objavila je to novinarka na svom Instagram profilu.

- - Dragi prijatelji, članovi ove male Instagram družine, kolege novinari... Uz ispriku što nisam u mogućnosti svakome osobno odgovoriti - ovim vas putem želim izvijestiti da sam se nakon izvještavanja za HRT s Adria Toura u Zadru i pojave prvih simptoma u nedjelju navečer, jučer testirala u šibenskoj bolnici i nalaz na Covid-19 bio je pozitivan. Sukladno svim epidemiološkim uputama nalazim se u samoizolaciji u Zagrebu, slijedim liječničke upute i vjerujem u brzo ozdravljenje. Iako sam veliku pozornost pridavala prevenciji, do infekcije je ipak došlo i još jednom želim naglasiti da opreza nikada nije dovoljno. Svima od srca zahvaljujem na brojnim porukama podrške i ljubavi, te iz dubine duše uzvraćam istom mjerom. Kada sam u ranijim objavama znala koristiti ‘hešteg’ budi pozitivan ni slutila nisam da ću biti doslovno shvaćena - napisala je Mirna.

POGLEDAJTE VIDEO: Grigor Dimitrov pozitivan na koronu

Mirna Zidarić godinama prati teniske događaje na HTV-u poput Davis Cupa i ATP turnira u Umagu, ali i skijanje i druge događaje. Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a u sportskom programu HTV-a je od 1994., prvo kao vanjska suradnica, a od 1996. i u radnom odnosu.

Uređuje i vodi sportske vijesti u HTV-ovu Dnevniku od 2002., izvještavala je s triju ljetnih Olimpijskih igara (Atena 2004., Peking 2008., London 2012.). Također, vodila je i sportsko-zabavne emisije "Živi zid" i "Na domaćem terenu".

Najčitaniji članci