Obavijesti

Sport

Komentari 33

Mirta Šurjak, Baka Slišković i Žorž sudjeluju na Četiri kafića

Mirta Šurjak, Baka Slišković i Žorž sudjeluju na Četiri kafića
1

Turnir "Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović" privukao je brojna nogometna imena kao što su Vlašić, Ibričić, Pašalić, Rebić, Balić, Livaja, Jarni, Tomasov, Milić...

VIDEO

Uobičajeno zanimljiva bila je najava humanitarnog malonogometnog turnira "Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović". Vlasnici kafića kao da su se uklopili u politički cirkus pa je i kod njih bilo velikih obrata, otimanja igrača... Igrači su se zvali i tijekom press-konferencije ne bi li ih privoljeli da promijene dres, baš kao što su nas u zadnje vrijeme zabavljali Karamarko, Milanović i Petrov.

No, za razliku od političkog cirkusa, ovaj je ipak simpatičan i služi višem cilju, podizanju atmosfere uoči turnira kako bi došlo što više gledatelja i kako bi se na koncu skupilo što više novca za Centar za rehabilitaciju "Mir" u Rudinama.

- Ovo je 14. izdanje turnira, sretni smo što smo opstali toliko godina i što smo donirali oko tri milijuna kuna, uglavnom za centar u Rudinama. Hajduk je glavni donator nagradne igre, a nagrade su dresovi, lopte, suveniri, knjige... Nastupit će i igrači, kako je bilo najavljeno. Bez njih ovaj turnir nema smisla - kazao je organizator turnira Damir Karaman.

Momčad Kaurija vodi Armando Marenzi, a nastupit će Božidar Radošević, Blaž Slišković, Nikola Vlašić, Ivica Mornar, Senijad Ibričić, Filip Bradarić, Hrvoje Štrok, Ante Roguljić, Ivan Krstanović, Nikola Tomičić te, kao posebna zvijezda, Romano Obilinović, popularni Žorž.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Cijelu sezonu Žorž je održavao teren Splita i sigurno je spreman barem 80 posto - nasmijao se vlasnik Kaurija Matej Parlov.

Temperu vodi Mladen Perica Štrla, a nastupaju golman Maribora Matko Obradović, Vlatko Tomaš, Ivo Grbić, Stanko Bubalo, Milan i Boris Rapaić, Dean Banić, Flavio Beck Junior, Filip Marčić, Elvir Maloku, Nikola Večernik te novinarka HRT-a Mirta Šurjak, koja se prihvatila funkcije sportske direktorice.

Vlasniku Baolija Saši Franjkiću i ovaj put oteli su najviše igrača. U zadnji trenutak ostao je, čini se, i bez Hrvoja Milića, no opet ima respektabilan sastav: Tomislav Duka, Mario Pašalić, Ante Rebić, Mario Maloča, Toni Šunjić, Ivan Božić, Andrija Balić, Hrvoje Milić, Antonio Mršić, Ante Erceg, Antonio Majstorović, Dražen Bagarić, Josip Suton, a vode ih Stanko Mijo Mršić i Ivan Parčina.

Momčad Vanille jedini je preostali sudionik od prvoga dana turnira. Nakon sve sile trenera koje su promijenili, vlasnici Gordan Boljat i Denis Vrvilo odlučili su sami ove sezone voditi momčad te ponudili mjesto na klupi posebnom gostu, treneru Hajduka Damiru Buriću.

- Imamo nekoliko igrača pod upitnikom kao što su Nikola Kalinić i Ivan Perišić, ali sigurni su Vjeko Tomić, Marko Livaja, Igor Musa, Josip Božinović, Branko Laura, Marin Ljubičić, Antonio Asanović, Marko Pejić, Ivan Cipetić, Josip Drmić, Robert Jarni, Marin Tomasov, Mario Jelavić, Hrvoje Milić i Almir Turković - priopćili su predstavnici Vanille.

26. prosinca, Velika dvorana SC Gripe

  • polufinale: Tempera - Kauri, 16 sati;  Baoli - Vanilla, 16:50
  • finale: 18:00
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi