Obavijesti

Sport

Komentari 75

Miše nakon blamaže u Sigetu: Neka moje igrače bude sram!

Miše nakon blamaže u Sigetu: Neka moje igrače bude sram!
1

Ni u najcrnjim snovima nisam očekivao da ćemo igrati ovako slabo. U psihološkoj smo blokadi, čak i igračkoj, nazovite to kako god, rekao je Miše nakon 2-0 poraza

VIDEO

Sudac je označio kraj utakmice u Sigetu, a Ante Miše spuštene glave nekoliko minuta ostao je sjediti na klupi. Za to su vrijeme igrači hrabro pokušali pozdraviti svoje navijače, ali zauzvrat su dobili samo uvrede:

"Vi niste Hajduk", "skinite dresove", "nema veze što Hajduk nema veze..:". 

Ono malo ugleda što mu je preostalo Hajduk je rasprodao u novom porazu, rezultatom 2-0 bila je bolja posljednja momčad lige, Hrvatski dragovoljac.

Igračima treba pustiti DVD utakmice. Neka ih bude sram, rekao je Miše nakon poraza

- Igračima treba pustiti DVD ove utakmice. I neka ih bude sram zbog načina na koji nose Hajdukov dres - rekao je trener Ante Miše i dodao:

- Ni u najcrnjim snovima nisam očekivao da ćemo igrati ovako slabo. U psihološkoj smo blokadi, čak i igračkoj, nazovite to kako hoćete. Ali moramo ostati sabrani i odigrati prvenstvo do kraja.

U prvih 45 minuta Hajduk protiv odličnog Dragovoljca nije uspio stvoriti niti jednu šansu, a u nastavku je jalovo napadao i primao golove. Mato Grgić u 54. minuti doveo je "crne" u vodstvo, a konačnih 2-0 postavio je Filip Jazvić u 76. minuti. Kao od šale prošao je Josipa Barišića, pogodio rašlje Hajdukova gola i razveselio cijeli stadion. 

- Bili smo zbilja dobri. I to je jedan od razloga što je Hajduk bio indisponiran. Po svemu što smo pokazali jasno je da nam nije mjesto u drugoj ligi. Ni meni kao treneru, a ni ovim igračima - rekao je trener Dragovoljca Davor Mladina koji je uoči konferencije za novinare sućutno potapšao po ramenu kolegu Mišu.

Čuo sam za Vahinu ostavku. Ja o njoj ne razmišljam. Odradit ću posao do kraja, dodaje

Samo nekoliko trenutaka nakon utakmice Miše je stajao na terenu i razgovarao na mobitel. 

- Ne, nije me zvao predsjednik Maleš - s kiselim smiješkom dodao je Hajdukov trener i nastavio:

- Isprobali smo neke mlađe igrače, ali većina nije položila ispit. A tko je položio? E, to ću zadržati za sebe. Situacija nije laka, ali moramo sezonu privesti kraju. 

Miše je odradio treću utakmicu u drugom mandatu na klupi Hajduka i doživio drugi poraz. A kad se vraćao rekao je da "gore od ovog ne može..."

- Nisam mislio da može biti ovako loše. No stvarnost je takva. Igrači su Hajduk doveli ovdje gdje je, oni se moraju zapitati jesu li samo treneri krivi - rekao je Miše koji je odmah nakon utakmice znao da je Vahid Halilhodžić podnio ostavku:

- Sretno mu bilo. Ali to ne želim komentirati. Ja o ostavci nisam razmišljao niti trenutak, na meni je da ostanem i završim prvenstvo - riječi su kojima je Hajdukov trener zaključio tužnu bilu noć u Sigetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače