Obavijesti

Sport

Komentari 31

Miše odahnuo i želi ostati, a Torcida vrijeđala hajdukovce

Miše odahnuo i želi ostati, a Torcida vrijeđala hajdukovce
4

Toricda je uz skandiranje 'Vi niste Hajduk', izvjesila vreće s brojevima i transparent 'Smeće koje niko neće'. Nije bilo brojeva koje nose Andrić, Vukušiću i Oremušu

VIDEO

Hajduk se pobjedom 2:0 nad Lokomotivom oprostio od sezone, a Ante Miše je odahnuo. I doslovno, na početku pres konferencije je pustio zrak iz pluća i s olakšanjem rekao:

- Napokon je završilo. Drugi smo, ispunili smo cilj. 

Bila je to još jedna mršava predstava njegove momčadi, koja se dugo mučila s Lokomotivom. 

- Neobična utakmica, s puno neuobičajenih događanja – rekao je Kruno Jurčić i pojasnio:

- Rana ozljeda našeg bitnog igrača Atte, potom i crveni karton Samateha i par situacija koje su mogle biti i drugačije, usmjerili su utakmicu na Hajdukovu stranu. 

Premda nije želio komentirati suđenje Domagoja Burila, kome je cijeli Poljud zviždao zato jer nije isključio Subašića, koji je izvan kaznenog prostora srušio igrača Lokomotive, nije bilo teško pogoditi na što Jurčić misli. 

Od početka utakmice igrači su bili u drugom planu. Torcida je najprije uz skandiranje ¨Vi niste Hajduk¨, izvjesila 20-ak crnih vreća za smeće s brojevima igrača i transparent ¨Smeće koje niko neće¨. Znakovito, nije bilo jedino brojeva 11, 13 i 18, koji pripadaju Andriću, Vukušiću i Oremušu. 

Nedugo potom skandirali su ime predsjednika Maleša, a odmah potom i ¨Ajmo, ajmo ustaše...¨, čime su jasno dali do znanja što misle o ¨slučaju kapa¨. Na sjeveru se zaviorio i transparent ¨Ko s cigom spava, opljačkan se budi¨, hukalo se tamnoputim igračima Lokomotive, poglavito Samatehu, nakon što je opravdano isključen jer je pokosio najboljeg igrača utakmice, Čopa u 30. minuti. 

Hajduk se nakon isključenja Samateha sabrao, deset minuta kasnije Ahmad Sharbini doveo je bijele u vodstvo, da bi početkom drugog dijela zabio i Trebotić, za prvu pobjedu Hajduka na Poljudu od sredine ožujka, kada su slavili u gradskom derbiju. 

I dok je Hajduk pobjeđivao Lokomotivu, navijači su na sjeveru izvodili performans. Od velikih kartona izradili su karte i igrali briškulu, a nakon svake partije dizali su transparente: ¨Tri trice – nema gola¨, ¨Četiri asa,  nema spasa¨, ¨Lišo bez punta¨, ¨Vi u kupe, mi u špade¨, ¨Asovi na tribini, lišine na terenu¨. Nakon utakmice pozvali su igrače pred sjever, te im uz nove uvrede podigli natpis ¨Kurac si nam da' – hvala najlipša¨. 

Treneri nakon utakmice postali bivši

Obojica trenera nakon utakmice postali su bivši. Kruno Jurčić se s tim pomirio, rekao je kako je njegov posao završen i kako je ¨otvoren za sve opcije¨

- Jeste li otvoreni i za opciju Hajduk – upitali smo ga.

- To ipak ne, zbog stanja u Hajduku. 

A ako vas pozovu?

- Mislim da se to ne može dogoditi jer znam što se dogodilo kolegi Šušku.

Za razliku od Jurčića, Ante Miše se još uvijek nada produženju mandata. 

- Sa svojim stožerom želim nastaviti suradnju s Hajdukom kao prvi trener. Nije bilo lako uzeti momčad, mnogi su kalkulirali a ja nisam dvojio. Odavno sam u Hajduku, očekujem ostanak na klupi, poznam igrače i spreman sam se uhvatiti posla  za boljega Hajduka – kazao je Miše, koji je pobjedu posvetio teško bolesnom vaterpolistu Duji Živkoviću. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani