Sport

Komentari 4

Mišić: Ostao sam bez zraka, ali došao sebi, a sad treba izgurati Kup pa onda feštati kako spada

Mišić: Ostao sam bez zraka, ali došao sebi, a sad treba izgurati Kup pa onda feštati kako spada

Nije bilo lako kad pogledate koliko smo utakmica odigrali ove sezone, sve pohvale i čestitke dečkima, stožeru i svima u klubu. Imamo još Kup, treba to izgurati, rekao je Josip Mišić

Dinamo je slavio protiv Rijeke 5-1 i tako osvojio naslov prvaka Hrvatske!

Riječani su zabili tri autogola što je gotovo nevjerojatno, ali najljepši gol utakmice zasigurno je imao Josip Mišić. Kao na igrici ušao je s lijevog krila u sredinu i zapucao s nekih dvadeset metara. Protivnički golman bio je nemoćan! Upravo se Mišić prvi od igrača Dinama oglasio nakon utakmice:

- Nismo dobro krenuli u utakmicu i brzo smo primili taj gol, ali kao da nas je taj gol malo trgnuo i stvarno smo igrali jako dobro i zasluženo smo pobijedili ovako visoko. Nije bilo lako kad pogledate koliko smo utakmica odigrali ove sezone, sve pohvale i čestitke dečkima, stožeru i svima u klubu. Imamo još Kup, treba to izgurati i onda ako Bog da, profeštati kako spada - rekao je, a potom se dotakao nezgodne situacije u prvom poluvremenu.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamova trofejna soba

Sudario se s Andrijaševićem i, barem je tako izgledalo, plućima naletio na njegov lakat. Jauci su bili jezivi...

- Udarac koji sam primio je bio nezgodan, ostao sam bez zraka, ali srećom brzo sam došao sebi.

Trener Damir Krznar rekao je kako bi ovo mogla biti najuspješnija sezona u povijesti kluba, a Mišić se slaže:

- S osvojenim Kupom sigurno da je ovo najuspješnija sezona u povijesti kluba i sretan sam što sam bio dio te ekipe.

Četvrti gol Dinama zabio je Mislav Oršić:

- Svi smo sretni zbog naslova, to je najbitnije, utakmica je malo čudno počela, krenuli smo s centra, uzeli su nam loptu i zabili gol. Možda nam je to trebalo da se trgnemo... Uspjeli smo se vratit krajem prvog poluvremena i onda smo baš dobro ušli u drugom poluvremenu. Malo specifična utakmica radi ta tri autogola, ali eto nisu mogli bolje reagirati, to se nekad tako desi. Idemo se spremati za Kup - rekao je Oršić pa se dotakao Osijeka:

- Osijek je ove sezone stalno radio pritisak, bili su blizu bodovno, a igrali smo Europu cijelo vrijeme, ali dobro pokazali smo karakter i da možemo i u Europi dugo igrati i osvojiti HNL, a nadam se i Kup. 

Najčitaniji članci