Obavijesti

Sport

Komentari 96

Mišić sjajno zamijenio Ademija, a Menalu se konačno otvorilo...

Mišić sjajno zamijenio Ademija, a Menalu se konačno otvorilo...
5

U domaćim redovima najviše se svidio vratar Fabiano koji je branio zicere Lauritsena i Oršića, a Moubandje još nikoga nije uvjerio kako je pravo rješenje za lijevi bok Dinama...

VIDEO

Dinamo je uspješno riješio "operaciju Omonia", na Cipru stigao i do četvrte europske pobjede ove sezone. Zasluženo, Zagrepčani su sjajnom igrom (samo!) u drugom dijelu srušili (1-0) Omoniju, čovjek odluke bio je Luka Menalo. Pogledajmo, kako su u Nikoziji igrali nogometaši Dinama.

Pokretanje videa...

Dinamo VIDEO

Dominik Livaković (6) - nije imao ozbiljnijih obrana na Cipru, domaći ga nogometaši na to nisu natjerali. Ipak, obranio je jedan dalekometni "slobodnjak", pohvatao sve ubačaje Omonije s bočnih pozicija.

Stefan Ristovski (6) - Dinamovi bočni igrači nisu u Nikoziji bili napadački orijentirani, ali su svoje defenzivne zadatke odradili bez ikakvih problema. Ristovski je potpuno zatvorio svoju stranu.

Rasmus Lauritsen (6,5) - napadači Omonije nisu uspjeli niti jednom zaprijetiti Livakoviću, Dinamovi su stoperi besprijekorno odradili svoj posao. A Lauritsen je mogao i zabiti, Fabiano mu je skinuo zicer glavom.

Kevin Theophile-Catherine (6) - dosta nervozniji od Lauritsena, nepotrebno i požutio zbog prekršaja na suparničkoj polovici. Lakoćom se nosio sa Šćepovićem, ali imao i čitav niz pogrešnih dijagonalnih dodavanja.

od 87. Dino Perić (-) - premalo igrao za ocjenu, ušao tek kako Theophile ne bi slučajno zaradio i drugu javnu opomenu.

Omonoia i Dinamo sastali se drugoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka

Francois Moubandje (6) - nešto ofenzivniji od Ristovskog, ali i dalje u Dinamu tek "odrađuje posao", ničime još nije osigurao mjesto u početnoj postavi. Solidan i ništa više od toga.

Kristijan Jakić (6,5) - vrlo agresivan, taktički discipliniran. Osvojio sve "druge lopte" u sredini terena, cijelu utakmicu išao "sto na sat". Dinamu donosi stabilnost, dobro pokriva prostor ispred centralnih braniča.

Luka Ivanušec (6,5) - ni on još nije na svojoj razini, imao dosta pogrešaka, ali se razbudio u nastavku. Tu je u nekoliko navrata slomio svoje čuvare, napravio višak igrača pred suparničkim vratima, priredio i odličnu priliku za Oršića.

od 87. Jakov-Anton Vasilj (-) - zaigrao u finišu utakmice, rastrčao se travnjakom.

Lovro Majer (6,5) - najbolji igrač Dinama ove sezone odradio je još jednu solidnu utakmicu, jednom i opasno zaprijetio iz slobodnog udarca. Puno se trošio i u obrambenim zadaćama.

Omonoia i Dinamo sastali se drugoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka

od 81. Amer Gojak (-) - dobio priliku u završnici, radio u oba smjera, dostojno zamijenio već umorne "modre" veznjake.

Josip Mišić (7) - miran i siguran s loptom u nogama, na kraju i asistirao za pobjednički pogodak Menala. Imao niz dobrih dodavanja, jednom sjajnom dijagonalom pripremio zicer za Oršića, dominantna figura na sredini terena.

od 81. Bartol Franjić (-) - zaigrao u zadnjih 10-ak minuta, miran i siguran.

Mislav Oršić (6,5) - potpuno nevidljiv u prvom dijelu, dok je u nastavku nekoliko puta mogao zabiti. Promašio veliki zicer, ali u 20-ak minuta nastavka radio veliki nered domaćinu po lijevoj strani.

od 65. Luka Menalo (7) - Damir Krznar mu vjeruje, a Menalo mu se konačno zahvalio pogotkom. Ono što mu nije uspjelo protiv Valura i Hrvatskog dragovoljca, naplatio je na Cipru. Zabio za pobjedu Dinama i jačanje hrvatskog klupskog koeficijenta, konačno mu se "otvorilo"...

Bruno Petković (6,5) - nije zabio, ali puno se toga odvijalo oko njega. Često s loptom u nogama, puno komplicirao i tražio lucidna rješenja, nekada bi mu to prošlo za nogom, nekada i ne. Izborio dosta prekršaja, zaradio i žuti karton.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica