Obavijesti

Sport

Komentari 8

Mišine pogreške zbog kojih bi mogao izgubiti utrku...

Mišine pogreške zbog kojih bi mogao izgubiti utrku...
1

Jutro nakon utakmice u Osijeku Ante Miše je u razgovoru s igračima preuzeo odgovornost za poraz, no nije želio pričati što je krenulo po zlu

VIDEO

Analizu ću zadržati za sebe, no odgovornost za poraz preuzimam u potpunosti, rekao je trener Hajduka i dodao kako su igrači svjesni situacije u kojoj se sada nalaze.
- Stalo im je da što prije poprave dojam, rekli su mi kako bi voljeli da je sljedeća utakmica protiv Cibalije na rasporedu već sutra kako bi se barem dijelom iskupili za lošu igru i poraz - otkrio nam je Miše, svjestan kako je nakon poraza u Osijeku situacija bitno promijenjena i kako sada opet gledaju u leđa Dinamu.
- Još sami odlučujemo o svojoj sudbini i osim utakmice u Osijeku nismo napravili nijedan krivi potez. Osijek je moja jedina pogreška, sve ostalo bilo je u redu - tvrdi Miše.
Najveći dioničar Hajduka Jako Andabak nakon utakmice u Osijeku bio je nezadovoljan prikazanom igrom "bijelih", a Miši je zamjerio kašnjenje sa zamjenama i osvježenjem momčadi. Mi smo mu, uključujući i poraz u Osijeku, pronašli pet krupnih pogrešaka.

1. U najavi utakmice s Osijekom rekao je kako bi bi razočaran remijem, no na teren je ipak poslao zatvorenu formaciju. Od četvorice bočnih igrača, koji su trebali stvarati višak, nije dobio ono što je očekivao, a probojni Tomasov i Oremuš su predugo bili na klupi.

2. Nakon Zagreba se bez potrebe javno obrušio na Ibričića izjavom kako je sebičan te da lijepim golom Dinamu nije kupio ni njega ni navijače. Umjesto da stvari raščisti u četiri zida, jednog od svojih najboljih igrača javno je ponizio.

3. Golom Pavličića u 89. minuti Cibalia je uzela Hajduku dva boda. Umjesto da uvođenjem iskusnijih Linića ili J. Buljata ojača vezni red i obranu i sačuva vodstvo, Miše je pred kraj utakmice u igru ubacio neiskusnog Tičinovića, što ga je u konačnici i stajalo bodova.

4. "Bijeli" su u Vinkovcima i Osijeku primili dva gola koja su ih na kraju stajala čak pet izgubljenih bodova. Oba gola primili su iz prekida, i to u drugom dijelu utakmice, kada Hajdukova igra, agresija i pritisak na protivnika u pravilu drastično opadaju.

5. U dogovoru s klubom Miše se zimus odrekao Živkovića i Bušića. Davno je Ćiro rekao: 'Ne bacaj mornare u more dok si na pučini, nego tek kad brod dovedeš u luku', no Miše tu lekciju nije naučio. Bušić mu je u Osijeku igrao svih 90. minuta, a kako je počelo, uskoro bi u momčadi mogao osvanuti i Živković. No on je davno zaprijetio: "Nemojte da vam jednom zatrebam jer onda bi se moglo dogoditi da budem ozlijeđen".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića