Obavijesti

Sport

Komentari 69

Mišković ipak prelomio: Dragan Tadić više nije trener Rijeke

Mišković ipak prelomio: Dragan Tadić više nije trener Rijeke
4

Nakon što je u šest utakmica na početku sezone ostvario jednu jedinu pobjedu, Tadić je napustio klupu i ostavio momčad izvan Europe i na pretposljednjem mjestu na tablici

VIDEO

I dok se danima čeka da Osijek smijeni Nenada Bjelicu, prva trenerska smjena ove sezone u HNL-u stigla je iz Rijeke.

Drugi hrvatski velikan u ništa manjoj je krizi pa je klub objavio da Dragan Tadić više nije trener prve momčadi.

Pokretanje videa...

Anton Krešić VIDEO

Tadić i HNK Rijeka dogovorili su sporazuman prekid suradnje, a momčad će na utakmici protiv Istre 1961 u nedjelju voditi Fausto Budicin, objavio je klub i nastavio:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dragan Tadić preuzeo je ekipu Rijeke na početku sezone, nakon pobjede protiv Šibenika uslijedio je remi protiv Gorice, porazi od Lokomotive i Slaven Belupa, te ispadanje od Djurgardensa u 2. pretkolu Konferencijske lige.

Prva utakmica 2. pretkola UEFA Konferencijske lige HNK Rijeka - Djurgardens

- Na početku se želim zahvaliti HNK Rijeka na prilici koju sam dobio. Svi znaju da je Rijeka moj klub i uvijek ću ostati navijač Rijeke. Želim se zahvaliti svima, predsjedniku Damiru Miškoviću na prilici, dopredsjedniku Deanu Šćulcu, generalnom menadžeru za sport Robertu Palikuči, savjetniku predsjednika Srećku Juričiću, generalnom direktoru Luki Ivančiću, ali naravno i svim ljudima u klubu. Hvala stručnom stožeru s kojim sam svakodnevno radio, želim svima puno sreće u nastavku sezone - rekao je za klupske stranice Dragan Tadić.

Tadić je Miškovića 'kupio' u drugom dijelu prošle sezone, kada je s Rijekinim igračima na posudbi radio dobar posao s Hrvatskim dragovoljcem. I između ostalih pobijedio - Rijeku.

No, s rujevičke je klupe otišao samo s jednom pobjedom u šest utakmica i momčad ostavlja na pretposljednjem mjestu HNL-a, sa četiri boda, koliko ima i posljednja Istra.

Zagrijavanje nogometaša Rijeke i Djurgardensa uoči početka utakmice 2. pretkola UEFA Konferencijske lige

Rijeka je ljetos dovela zvučna pojačanja poput Alena Halilovića, Matea Pavlovića, Mateja Mitrovića..., ali nitko od njih još nije dao pun doprinos. Ili su ozlijeđeni ili nedovoljno spremni. A rezultat trpi...

- Nije mu lako jer živi pod prevelikim i nerealnim pritiskom javnosti. Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto - izjavio je predsjednik Mišković za SN prije samo sedam dana.

Možda i hoće, ali bez Tadića.

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića