Obavijesti

Sport

Komentari 5

'Mislite da se Wanda i Icardi puno seksaju? Niste čuli sve'

'Mislite da se Wanda i Icardi puno seksaju? Niste čuli sve'

Bivši nogometaš Rome i Parme Saliou Lassissi u Italiju bi se vraćao potpuno iscrpljen jer su ga u Obali Bjelokosti djevojke čekale u redovima. 'Odlazio je s tri ili četiri djevojke svakog dana', rekao je Adani

Bivši talijanski nogometaš Daniele Adani (46) gostovao je kod legendarnog umirovljenog nogometaša Christiana Vierija na njegovom kanalu na platformi Twich gdje su opušteno  razgovarali o nogometnim, ali i manje nogometnim temama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Wanda Icardi

Pokretanje videa ...

Dotaknuli su se Wande Nare (33), supruge i menadžerice pet godina mlađeg argentinskog nogometaša Maura Icardija (28) koja je jednom prilikom javno rekla da je njezin odabranik najbolji u krevetu. 

Ranije su izjavljivali kako spolne odnose imaju i po 12 puta na dan, o čemu su pričali bivši talijanski nogometaš Daniele Adani i Christian Vieri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

No, Adani, koji je igrao za Inter i Fiorentinu, smatra da je Saliou Lassissi, nogometaš iz Obale Bjelokosti koji je igrao u Seriji A za Parmu, Sampdoriju, Fiorentinu i Romu, u tim vodama van svake konkurencije. 

- Kad se vrati iz Obale Bjelokosti, iscrpljen je do te mjere da nema snage istrčati jedan krug na treningu. Objasnio mi je da dobije brdo pisama i fotografija svaki put kad se vraća u svoju zemlju i odlazi s tri ili četiri djevojke svakog dana. Onda se vrati u Italiju i treba mu oko mjesec dana odmora - uz smijeh je rekao Adani.

Wanda: Ne posjećujem kirurge, a Mauro je najbolji u krevetu...
Wanda: Ne posjećujem kirurge, a Mauro je najbolji u krevetu...

Karijera Lassissija završila je nakon što je pretrpio frakturu tibije i fibule tijekom prijateljske utakmice protiv Boca Juniorsa u dresu Rome.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)