Obavijesti

Sport

Komentari 38

Nova otkrića oko pada Salinog aviona: Padao gotovo ravno...

Nova otkrića oko pada Salinog aviona: Padao gotovo ravno...
1

Tri tjedna nakon što je u avionu na dnu Engleskog kanala pronađeno tijelo Emiliana Sale, istražitelji su otkrili još čudnih stvari koje su prethodile padu Malibu Pipera

VIDEO

Avion u kojem je poginuo Emiliano Sala pao je s velike visine u samo nekoliko sekundi nakon što se okrenuo za 180 stupnjeva. Istražitelji su također otkrili kako je let pronađen tridesetak metara dalje od posljednjeg očitanog signala s radara.To bi značilo da je padao skoro ravnom, okomitom putanjom.

Istražitelji nisu otkrili što je točno uzrok pada aviona, a zna se kako je pilot David Ibbotson četiri minute prije pada zatražio slijetanje kako bi izbjegao loše vrijeme koje je uz oblake smanjilo vidljivost. Nepotvrđeni signali s radara pokazuju kako se avion vjerojatno naglo uzdigao prije pada. 

Podsjetimo, Emiliano Sala nije se utopio, već je umro od ozljeda glave i trupa. Salino tijelo pronađeno je u avionu koji je lociran na dnu La Manchea nakon točno 17 dana potrage, a identificirali su ga po otisku prsta. Odmah je odvezen brodom u Englesku gdje je obavljena obdukcija kako bi se saznao uzrok smrti. Zbog jačine pada, nesretnom Argentincu nije bilo spasa jer je zaradio ozljede koje su ga koštale života.

Pilot još nije pronađen

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Emiliano Sala pokopan je 16. veljače u rodnom Santa Feu u Argentini. Okupilo se više od 3 i pol tisuće ljudi, uglavnom Salinih sumještana te obitelji i poznanika. Oni su ispratili Salu 'na vječni počinak', ali obitelj pilota koji je bio u avionu sa argentinskim nogometašem to još ne može napraviti.

Za tijelom Davida Ibbotsona još se uvijek traga. Nakon što su mnogi poznati sportaši prikupili novac kojim se platila istraga u kojoj je pronađeno tijelo argentinskog nogometaša, Nova istraga trebala bi početi ovaj tjedan, nakon što je su putem online crowdfunding kampanje prikupili više od 280 000 eura. 

'Ubili su Salu'

Jedan od najglasnijih na sprovodu bio je Salin rođak Matias Gatti koji je izjavio kako je argentinski napadač ubijen.

- Bilo je tu puno nepravilnosti. Sve je učinjeno loše i obvezali su ga da uđe u taj zrakoplov. Postao je važna figura i ostavili su ga samog, nitko ga nije u tom poslu predstavljao. Ubili su Emiliana! - rekao je Gatti, a prenosi Marca.

Sala pokopan, a njegov rođak tvrdi: Ubili su našeg Emiliana!
Sala pokopan, a njegov rođak tvrdi: Ubili su našeg Emiliana!

- Sve se mora istražiti jer postoje mnoge nepravilnosti. Trebali su malo više paziti i natjerati ga da putuje drugim zrakoplovom - smatra Gatti, ali mala je to utjeha Salinoj obitelji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića