Obavijesti

Sport

Komentari 0

Mladen Petrić: Posebno mi je drago što je ovdje Olić

Mladen Petrić: Posebno mi je drago što je ovdje Olić
1

Ivica me odveo u svlačionicu i predstavio svima. Ugodno sam iznenađen toplinom dobrodošlice. Vidim da je atmosfera odlična, kaže Mladen Petrić

VIDEO

Težak prvi dan iza sebe je ostavio Mladen Petrić prilikom dolaska u Hamburg. U četvrtak nije trenirao, samo su ga predstavili novinarima i uselili u hotel...
Sa svojim novim klupskim suigračem Ivicom Olićem Petrić je u Hamburg doputovao u četvrtak pola sata poslije podneva, nakon što je na letu iz Ljubljane presjedao u Münchenu.
Nakon što se smjestio u hotelu, Petriću su u njegovu novom klubu organizirali predstavljanje medijima. Pred novinare je u prostorijama kluba izašao točno u 15.06, i to u društvu direktora Bernda Hoffmana, trenera Martina Jola i glasnogovornika Jörna Wolfa.
- Vrlo sam zadovoljan što sam ovdje – izjavio je Petrić sa širokim osmijehom u kamere fotoreportera, fotografirajući se s dresom HSV-a.
- Mislim da se svi skupa sada moramo koncentrirati na našu prvu utakmicu, protiv Karlsruhea u subotu na našem stadionu. Moramo svakako uzeti sva tri boda u tom dvoboju. Ne smijemo uprskati odličan start u Münchenu protiv Bayerna (2-2, op. a.). To je vrlo važno - rekao je Petrić.
Novinare je zanimalo postoji li mogućnost da Petrić zaigra u toj utakmici.
- U nogometu je sve moguće – kazao je Jol nastavivši:
- Mladen je poznat po svojim kvalitetama već dulje vrijeme. Radio je ranije s mojim pomoćnicima i tu nema tajni. Mislim da posjeduje iznimnu tehniku i da je pravi timski igrač. Donijet će nam puno napadačke raznovrsnosti. S njim će suparnici daleko teže braniti naše akcije u napadu. Može se reći da smo dobili idealnog igrača kad je kompozicija naše igre u pitanju – ishvalio je Hrvata Nizozemac.
Petrić je potom otkrio da je s kolegama iz hrvatske reprezentacije razgovarao o promjeni kluba i da su svi pohvalili njegov transfer.
- Posebno mi je drago da uza sebe imam Ivicu Olića, koji će mi puno pomoći u početku, čak i s traženjem smještaja – rekao je Mladen, čija je supruga Despina prvi put trudna.
- Ivica me odveo u svlačionicu i predstavio igračima. Ugodno sam iznenađen toplinom dobrodošlice. Vidim da je atmosfera u momčadi odlična – zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi