Sport

Komentari 2

Mladi biciklist borio se za život 2,5 godine. Dokrajčio ga covid

Mladi biciklist borio se za život 2,5 godine. Dokrajčio ga covid

Biciklist iz San Marina preminuo je od posljedice korona virusa, a od 2018. godine oporavljao se od nesreće koju je doživio tijekom utrke. Zabio se u brdo i zadobio tešku ozljedu glave

Biciklist Michael Antonelli (21) iz San Marina preminuo je više od dvije godine nakon teške nesreće prilikom utrke Firenca - Viareggio. Dokrajčio ga je korona virus.

Kobnog 15. kolovoza 2018. godine na 91. kilometru utrke Antonelli se zabio u brdo i teško ozlijedio glavu. Helikopterom su ga prebacili u bolnicu u Firenci u teškom stanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Počela je tad duga borba za život, selili su ga u razne zdravstvene ustanove poput posebne bolnice u Imoli za ozljede kralježnice i mozga.

Stanje mu se popravljalo, ali prije nekoliko dana, 30. studenog obolio je od korona virusa te je hospitaliziran u San Marinu zbog respiratornih problema.

Nakon nesreće za Antonellija je započela duga bitka i težak postupak rehabilitacije. U bolnici je proveo nekoliko mjeseci te je pušten na kućnu njegu nakon što se počeo samostalno hraniti i prepoznavati ljude. 

Nažalost, mlada nada talijanskog biciklizma se zbog respiratornih komplikacija, kao posljedice korona virusa, nije uspio izvući.

Najčitaniji članci