Obavijesti

Sport

Komentari 34

Mladi Unitedov igrač ponudio curi 10.000 £ za seks u troje...

Mladi Unitedov igrač ponudio curi 10.000 £ za seks u troje...
2

Gotovo sam pala sa stolice. Očito je jako očajan kad mora plaćati za seks, rekla je Kelly McKinney (19). Njoj je seks u troje ponudio igrač Uniteda Andreas Pereira...

VIDEO

Andreas Pereira (19), mlada brazilska nada Manchester Uniteda, koju je nedavno pohvalio i trener prve momčadi Louis van Gaal, našao se na naslovnicama engleskih tiskovina zbog nemoralne ponude 19-godišnjoj studentici za seks u troje. 

Pereira je debitirao za prvu momčad u nedjeljnoj utakmici protiv Tottenhama. Mladi brazilski nogometaš koji se rodio u Belgiji upoznao je 19-godišnju studenticu Kelly McKinney na božićnoj zabavi. Ponudio joj je zabavu u troje, zajedno sa suigračem Paddyjem McNairom, piše Daily Mail, koji je u posjedu prepiske razgovora.

Pereira je pitao 19-godišnjakinju koliko traži i dodao kako je spreman platiti 5000 funti, ostatak bi dodao njegov suigrač McNair.  Englezi pišu kako mladi McNair nije imao pojma o ponudi Unitedovog Brazilca. Mlada studentica bila je ponižena.

- Gotovo sam pala sa stolice kad mi je ponudio 10.000 funti za seks. Kakav mizeran čovjek moraš biti da bi to ponudio curi? Nisam takva djevojka i to me jako ponizilo. Očito je očajan pa mora plaćati za seks - kazala je Kelly, prenosi The Sun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pereiru, koji bi uskoro trebao potpisati novi ugovor s Unitedom, žele Juventus i Paris Sain-Germain. O ovim optužbama oglasio se i njegov menadžer, Leo Scheinkman.

- Mlad je, slobodan i može spavati s kim god hoće. Ne znam zašto bi se trebao ispričavati - kazao je menadžer mlade zvijezde Manchester Uniteda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener