Obavijesti

Sport

Komentari 6

Mladi Vatreni po Euro: Evo gdje gledati utakmicu sa Škotskom

Mladi Vatreni po Euro: Evo gdje gledati utakmicu sa Škotskom
1

Hrvatska utakmicom protiv Škotske u Šibeniku otvara svoje kvalifikacije za plasman na Euro za igrače do 21 godine.Vatreni igraju u skupini sa Škotskom, Grčkom, Češkom, Litvom i San Marinom

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine u utorak u Šibeniku igra prvu kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo. Protivnik je Škotska. Hrvatska je jedina momčad u skupini bez odigrane utakmice. Po tri boda već imaju Grčka, Škotska i Češka koje su slavile u svojim prvim utakmicama.

Pokretanje videa...

00:46

Utakmica protiv Škotske na Šubićevcu igra se od 20 sati, a prijenos uživo možete pratiti na programu HNTV-a. Komentator će se javiti deset minuta prije početka utakmice, a prije utakmice će se premijerno emitirati pregled aktivnosti svih hrvatskih nogometnih reprezentacija.

Hrvatska u kvalifikacijama igra u skupini 4, a osim Škotske tu su i Grčka, Češka, Litva i San Marino. Prvoplasirana momčad skupine ide direktno na Euro, ali i šest najboljih drugoplasiranih momčadi iz devet skupina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vatreni vrijede 20 milijuna eura

Navijači puno očekuju od mladih Vatrenih koji vrijede oko 20 milijuna eura. Iako više u momčadi nema Alena Halilovića, Josipa Brekala, Nikole Vlašića i Duje Ćalete Cara, tu su zvijezde poput Borne Sose, Nikole More, Luke Ivanušeca, Lovre Majera, Domagoja Bradarića i Sandra Kulenovića.

- Bitno je biti strpljiv i bez nervoze, a onda će doći i rezultat, bez obzira na snagu i kvalitetu Škotske. Cijela skupina je interesantna jer igramo i s Češkom i Grčkom s kojima smo igrali u prošlom ciklusu. To su reprezentacije koje će tražiti da vrate ono što smo im uzeli prošle godine - rekao je izbornik Nenad Gračan u najavi utakmice.

- Ambiciozni smo iako nam je Škotska nepoznanica. Znamo da igraju dosta direktno i agresivno pa se moramo pribojavati njihove igre jedan na jedan u kojoj su vrlo neugodni. U taktičkom smislu moramo odigrati kvalitetnu utakmicu sa što manje grešaka - dodao je. 

Pokretanje videa...

00:28


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener