Obavijesti

Sport

Komentari 11

Mladog golmana ponovno čeka operacija: Karlo, uz tebe smo!

Mladog golmana ponovno čeka operacija: Karlo, uz tebe smo!
1

Tjedan dana nakon stravične nesreće na Staru godinu, Karlo Sokač (18) mladi golman iz Križevaca, nalazi se u KBC-u Sestre milosrdnice gdje će u srijedu, 9. siječnja, još jednom biti operiran

VIDEO

Dragi moji prijatelji, sutra mojega Karla čeka jako teška operacija. Njega će sutra operirati najbolji kirurg, dr Bilić. Uz Božju pomoć i doktora Bilića uopće ne sumnjam u uspjeh operacije. Jedino vas molim dragi prijatelji da se večeras u 21h zajednički pomolimo dragome Bogu, da mojem Karlu da snagu, a doktoru Biliću mirnu i preciznu ruku kao i kod prve operacije, te da se Karlo što prije oporavi. Dragi moj sine Karlo svi smo uz tebe, poručio je na svom Facebook profilu Karlov otac Davor.

Dragi moji prijatelji. Sutra mojega Karla čeka jako teška operacija. Njega će sutra operirati najbolji kirurg, dr...

Objavljuje Davor Sokač SoroUtorak, 7. siječnja 2020.

Podsjećamo, 18-godišnji Karlo stradao je deset minuta prije ponoći na Staru godinu. BMW-om bjelovarskih registarskih oznaka upravljao je godinu dana stariji mladić, koji nema položen ispit. Uz njega se kao suvozač nalazio njegov vršnjak, vlasnik automobila. On je dao ključ vozaču i sjedio s desne strane. Karlo je u trenutku nesreće sjedio otraga, iza suvozača.

Pokretanje videa...

00:59

Na izlasku iz jednog desnog zavoja, u Poljani Križevačkoj, neiskusan vozač izgubio je kontrolu nad autom te prešao na suprotnu stranu i izletio s ceste. Nakon izlijetanja u lijevi putni jarak BMW je desnom stranom udario u betonski stup. Nakon dva dana, Karla su probudili iz inducirane kome te je s roditeljima kontaktirao mimikom, jer još ima smetnji pri govoru, potvrdio nam je mladićev otac Davor, koji s obitelji gotovo dežura u zagrebačkoj Klinici. Karlo sutra ide na novu operaciju...

Kako nam je kazao Karlov trener, Stevo Brujić, mladića uz sve odlike koje golmani moraju imati krasi i izuzetna hrabrost. Ta njegova hrabrost je nada da će opet stati između vratnica na nogometnom travnjaku gdje se i najbolje osjećao. Vozač je nakon uhićenja i kriminalističkog istraživanja pušten na slobodu gdje će čekati poziv Općinskog državnog odvjetništva iz Bjelovara, zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće s teško ozlijeđenom osobom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet