Obavijesti

Sport

Komentari 46

Mladog igrača Srbije hrvatski navijači pogodili mobitelom?

Mladog igrača Srbije hrvatski navijači pogodili mobitelom?
1

U jednom trenutku utakmice U20 reprezentacija Hrvatske i Srbije u Županji, s tribine s hrvatskim navijačama doletjeo je mobitel, koji je pogodio mladog Andreja Mrkelu

VIDEO

Na utakmici U20 reprezentacija Hrvatske i Srbije održanoj u četvrtak u Županji dogodio se huliganski incident, koji je nažalost zasjenio samu utakmicu.

Srpski Kurir piše da je za vrijeme susreta srpski nogometaš Andrej Mrkela pogođen mobitelom u glavu. Mobitel je prema pisanju srpskog portala doletio s tribine hrvatskih navijača, a leteći objekt mladom igraču je ozlijedio uho.

Majka napadnutog nogometaša Lidija Vukićević opisala je incident.

- Andrej je bio tužan, nije bio bijesan, iako su mu razrezali uho. Moje dijete nije moglo shvatiti zašto se šovinizam umiješao u prijateljsku utakmicu - rekla je Vukićević za Kurir i rekla kakvi su uvjeti dočekali srpske nogometaše u Županji:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Na terenu nisu bili nježni. Došao je s bolovima u nogama, krvavim uhom i, što je najgore, izvrijeđan s tribina, gađan bocama, mobilnim telefonima... užas. I to će sve proći bez kazne. Usprkos svemu što se dogodilo, sretna sam što kod sina nisam vidjela mržnju prema drugom narodu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu