Obavijesti

Sport

Komentari 32

Mladost Reala sredila Osasunu, Modrić je pozirao s nagradom...

Mladost Reala sredila Osasunu, Modrić je pozirao s nagradom...
4

Luke Modrića zbog ozljede nije bilo u sastavu Reala, ali je uoči dvoboja izašao na teren s nedavnom primljenom nagradom za najbolju momčad u izboru FIFA-e

VIDEO

Nogometaši Real Madrida svladali su Osasunu s 2-0 (1-0) u utakmici 6. kola španjolskog prvenstva odigranoj u srijedu na stadionu Santiago Bernabeu te su sa 14 bodova izbili na vrh ljestvice, s bodom više od gradskog rivala Atletica koji je s 2-0 (1-0) slavio kod Mallorce.

Pokretanje videa...

00:29

Realu su četvrtu ovosezonsku pobjedu donijeli brazilski tinejdžeri. Devetnaestogodišnji Junior Vinicius je pogodio u 36. minuti za vodstvo, a 18-godišnji Rodrygo, koji je zamijenio sunarodnjaka u 71. minuti, postigao je svoj premijerni pogodak za "kraljevski klub" u prvom dodiru s loptom.

Postigao je Real još jedan pogodak, ali je VAR srbijanskom napadaču Luki Joviću 'ukrao' prvijenac u dresu madridskog kluba, zbog toga što je za dužinu stopala bio u zaleđu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Efikasni Valencia i Getafe

Luke Modrića zbog ozljede nije bilo u sastavu Reala, ali je uoči dvoboja izašao na teren s nedavnom primljenom nagradom za najbolju momčad u izboru FIFA-e, uz također nagrađene suigrače Sergija Ramosa, Marcela i Edena Hazarda.

Atletico Madrid je s istovjetnih 2-0 slavio kod Mallorce, a strijelci su bili Diego Costa te Portugalac Joao Felix, čiji je udarac odbijen od braniča Mallorce, a lopta je još udarila u vratnicu i završila u mreži. Atletico ima 13 bodova, jedan manje od Reala.

Athletic Bilbao je odigrao samo 1-1 kod Leganesa i ostao na trećem mjestu sa 12 bodova iza madridskog dvojca.

Najefikasniju utakmicu odigrali su Valencia i Getafe. 'Šišmiši' su na svojoj Mestalli vodili sa 3-1, ali su gosti s dva pogotka u razmaku od tri minute došli do boda. U sučevom dodatku je Getafe postigao i pogodak za pobjedu, ali je VAR presudio da je golu prethodilo zaleđe. (dk)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet