Obavijesti

Sport

Komentari 9

MMA legenda prozvala Soldića: Molim vas, dogovorite tu borbu

MMA legenda prozvala Soldića: Molim vas, dogovorite tu borbu

Napravite ono što možete, pričajte s Bellatorom, želim tu borbu, napisao je Paul Daley na Instagramu označivši Soldićevog menadžera Ivana Dijakovića koji je istu podijelio

VIDEO

Najbolji hrvatski MMA borac Roberto Soldić (20-3, 26) nedavno je pobijedio legendarnog Mameda Halidova  (35-8-2, 41) nokautiravši ga u drugoj rundi pa tituli iz velter kategorije dodao i onu iz srednje.

POGLEDAJTE VIDEO: Soldić vs. Halidov

Pokretanje videa...

Soldić vs. Halidov VIDEO

Dvostruki prvak KSW-a nakon meča je prozvao poljskog borca Tomasza Narkuna te najavio pohod na titulu u poluteškoj kategoriji, a njegovi brojni obožavatelji nadaju se kako će Soldića vidjeti i u UFC-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatski borac iz Viteza došao je do najveće pobjede u karijeri, mogao bi se još neko vrijeme zadržati u Poljskoj, ali isto tako bismo ga uskoro mogli gledati u Bellatoru. 

MMA legenda Paul Daley na Instagramu je jasno dao do znanja kako se želi boriti protiv Soldića, a u objavi je označio njegovog menadžera Ivana Dijakovića. 

- Molim vas, dogovorite borbu protiv Soldića. Napravite ono što možete, pričajte s Bellatorom, želim tu borbu -  podijelio je Dijaković Paulovu objavu na svom profilu.

Soldić je u dosadašnjoj karijeri slavio 20 puta te je tri puta izgubio. Posljednji put je poražen prije četiri godine nakon čega je nanizao sedam pobjeda. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...