Sport

Komentari 9

MMA legenda prozvala Soldića: Molim vas, dogovorite tu borbu

MMA legenda prozvala Soldića: Molim vas, dogovorite tu borbu

Napravite ono što možete, pričajte s Bellatorom, želim tu borbu, napisao je Paul Daley na Instagramu označivši Soldićevog menadžera Ivana Dijakovića koji je istu podijelio

Najbolji hrvatski MMA borac Roberto Soldić (20-3, 26) nedavno je pobijedio legendarnog Mameda Halidova  (35-8-2, 41) nokautiravši ga u drugoj rundi pa tituli iz velter kategorije dodao i onu iz srednje.

POGLEDAJTE VIDEO: Soldić vs. Halidov

Dvostruki prvak KSW-a nakon meča je prozvao poljskog borca Tomasza Narkuna te najavio pohod na titulu u poluteškoj kategoriji, a njegovi brojni obožavatelji nadaju se kako će Soldića vidjeti i u UFC-u.

Hrvatski borac iz Viteza došao je do najveće pobjede u karijeri, mogao bi se još neko vrijeme zadržati u Poljskoj, ali isto tako bismo ga uskoro mogli gledati u Bellatoru. 

MMA legenda Paul Daley na Instagramu je jasno dao do znanja kako se želi boriti protiv Soldića, a u objavi je označio njegovog menadžera Ivana Dijakovića. 

- Molim vas, dogovorite borbu protiv Soldića. Napravite ono što možete, pričajte s Bellatorom, želim tu borbu -  podijelio je Dijaković Paulovu objavu na svom profilu.

Soldić je u dosadašnjoj karijeri slavio 20 puta te je tri puta izgubio. Posljednji put je poražen prije četiri godine nakon čega je nanizao sedam pobjeda. 

Najčitaniji članci