Obavijesti

Sport

Komentari 0

Moćni PSG u Zagrebu: Imali su derbi, ali čuvali su se za nas!

Moćni PSG u Zagrebu: Imali su derbi, ali čuvali su se za nas!
4

Neće nas štedjeti. Raul ih je u francuskom derbiju odmarao kako bi bili spremni za Zagreb. Mi ćemo pokušati odgovoriti na svoj način, želimo osminu finala i ove godine, najavio je Branko Tamše

VIDEO

U sklopu 1. kola EHF Lige prvaka, hrvatski rukometni prvaci dočekuju Paris Saint-Germain u subotu 14. rujna u Areni Zagreb. Početak dvoboja predviđen je za 20 sati, a Branko Tamše i njegova momčad žele pobjedom otvoriti novu sezonu.

Trener Branko Tamše najavio je utakmicu s Parizom.

- Zadovoljan sam kako smo izgledali u prvim odigranim utakmicama - započeo je Tamše pa pojasnio:

- Veseli me vidjeti dečke kao Josipa Vekića da se usude, igraju, pucaju. Nije bitno uvijek zabiti, ali mi je bitno da doprinesu ekipi - tvrdi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:30

- Mi želimo igrati svih 60 minuta u nekom našem tempu, našoj igri, poštovati ono što radimo na treningu. Pariz naravno želi na vrh Europe, to je jasno - smatra Tamše.

U subotu neće moći računati na Bećirija i Mrakovčića zbog ozljeda.

- Bećiri je dva puta ozlijedio but zbog čega je čak prespavao u bolnici. Sada je na štakama i neće moći igrati protiv Pariza pa ćemo u sredini morati nešto kombinirati - kaže Tamše.

Pariz pak ove sezone izgleda vrhunski. Imaju jednu od najskupljih momčadi svih vremena, a u srijedu su pobijedili Nantes u francuskom rukometnom derbiju.

- Gledao sam Pariz. Trener Raul je rotirao svih 16 igrača kako bi ih štedio. Dobili su Nantes na svoju klasično dobru tranziciju, polukontre i kontre. To je njihova snaga.

Upravo ta tranzicijska snaga Pariza nije najjača strana Zagreba.

- Mi u tranziciji imamo problema, nemamo igrače koji mogu igrati i obranu i napad. Veći problem imamo u obrani, nedostaje nam igrača s centimetrima i kilama pa moramo raditi izmjene. Morat ćemo u subotu igrati i na dosta faula - najavljuje trener i očekuje da će Pariz na najjači način ići na “plinare”. Od prve minute će krenuti “danska mašina” Mikkel Hansen.

- Njihova je moć u obrani 5-1 s Hansenom naprijed. Siguran sam da će tako početi i protiv nas, a mi ćemo to probati riješiti brzinom i idejom u napadu - kaže Tamše.

- Ono što ja želim prije svega je puna Arena i nadam se da će se to dogoditi - rekao  je trener.

Zlatko Horvat jedva čeka Ligu prvaka.

- Pozivam navijače u Arenu. Spremni ulazimo u ovaj susret, odradili smo odlične pripreme - započeo je popularni Zlaja.

- Oni jesu veliki favoriti, ali mi se nećemo predati. Nećemo igrati samo 45, 50 minuta, nego svih 60 - najavio je kapetan svoj klub, a o Parizu nije puno govorio:

- Mislim da o Parizu ne treba trošiti riječi, svi znamo kakav je Pariz.

S druge strane stoji veliki PSG. Jedna od najskupljih momčadi današnjice s istaknutim individualcima. Uz to, ove sezone su proširili svoju klupu s tri nova igrača. Domaći dečko, Vincent Gérard pristigao je iz Montpelliera na vrata Pariza, Islanđanin Guðjón Valur Sigurðsson stigao je iz bundesligaškog Rhein-Neckar Löwena, a Poljak Kamil Syprzak stat će na liniju šest metara nakon prekinute suradnje sa španjolskim velikanom, Barcelonom.

Ipak, izgubio je Pariz pred ovu sezonu jednako toliko igrača. Legendarni golman, Thierry Omeyer 'okačio je tenisice o klin' i umirovio se nakon jedne od najboljih golmanskih karijera u ovome sportu. 'Najbolji zglob' rukometnog svijeta, Nijemac Uwe Gensheimer, vratio se kući u Bundesligu, točnije, među Rhein-Neckar Lavove, a naš Luka Stepančić započeo je novu sezonu u susjedstvu. Naime, potpisao je za mađarski Pick Szeged.

Pokretanje videa...

00:31
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram