Obavijesti

Sport

Komentari 16

Logo HF kao - Filip Hrgović: 'Kockice' su moj zaštitni znak

Logo HF kao -  Filip Hrgović: 'Kockice' su moj zaštitni znak
6

BOJI SE THOMPSONA Iskreno, nadam se da me Marko Perković neće tužiti što sam njegovu pjesmu odabrao za ulazak u ring, kaže Hrgović, koji za slobodno vrijeme i treninge ima i brendiranu trenirku

VIDEO

Za svaki meč imat ću nove hlačice. Većina boraca cijelu je karijeru u istima. Ja sam više za različit styling, kaže Filip Hrgović (25).

Boks se mnogo promijenio u posljednjih 30-ak godina. Kao zapravo i cjelokupni sport. Nema više onog režima - samo treninzi i borbe. Imidž, posebno u borilačkom svijetu, razlika je između milijuna i desetaka tisuća nečega. 

Svjestan je toga i bombarder iz Dubrave. Već u svojem drugom profesionalnome meču, protiv Čeha Pavela Šoura, pojavio se “brendiran”.

Incijali “HF” na crvenim hlačicama, “kockice” na nogavicama, crveni boksački ogrtač.

- Moj menadžer osmislio je dizajn svega u suradnji s jednom francuskom tvrtkom. Pitali su me za mišljenje, a ja sam im rekao da je meni važno da prevladavaju boje crvena, bijela i plava - rekao je Hrgović.

‘Lijep sam u crvenom’

Protiv Šoura dominantna boja bila je crvena, no već u idućoj borbi, koja će se biti 27. siječnja u Rigi, Hrgović će imati novi komplet.

- Nemam neku boju koju preferiram, no crvena mi se jako sviđa, moćna je i dobro mi stoji. Ma kad si lijep, onda ti sve dobro stoji - kaže Filip, koji će nastaviti davati sugestije za dizajn hlačica.

- Naglasak treba biti na ‘kockicama’, da postanu prepoznatljive. Da svi u svijetu, kad ih vide, znaju iz koje zemlje dolazi boksač koji ih nosi. Jednom ću sigurno imati i hlačice kompletno u ‘kockicama’ - istaknuo je Hrgović.

S dva nokauta u prvoj rundi već je skrenuo pozornost na sebe.

Ako nastavi pobjeđivati nokautima u prvim rundama, postat će i marketinški vrlo zanimljiv. A tada dolazi i ozbiljan novac.

‘I ja čekam novac’

- Tako i ja razmišljam. Ako ovako nastavim, očekujem da dođe i ozbiljniji novac. Vrijeme je da nakon 11 godina boksanja nešto i zaradim. Na što ću potrošiti novac? Riješit ću svoje stmbeno pitanje, želim biti svoj na svome. Dat ću dio novca i obitelji. Kada dođe još više novca, nešto ću već smisliti - nasmijao se Hrgović.

Odabirom pjesme “Geni kameni” za ulazak u ring, Filip je oduševio svoje hrvatske navijače.

- To mi je i bio cilj, da se kroz moje borbe probudi domoljuban naboj kod mojih navijača, ali i mene. Želim da se ljudi trgnu, to im treba. Mene ova pjesma motivira, a vjerujem da može i njih - istaknuo je Hrgović.

Još se nije čuo s autorom Markom Perkovićem, no sigurno će se upoznati kad iduće godine bude boksao u Hrvatskoj, vjerojatno u Draženovu domu.

- Samo da me ne tuži za autorska prava - nasmijao se Filip.

  • RUKAVICE S crnima se borio u svojem profesionalnom debiju protiv Zumbana, ali i kontra Čeha Šoura. Zasad nije u planu i njih mijenjati, no ni ne treba nakon dva nokauta u prvoj rundi
  • INICIJALI Za dizjan je zaslužan Filipov menadžer Karim Bouzidi, kojemu je pomogla i jedna francuska tvrtka. Inicijali “HF” nalaze se također na ogrtaču te na trenirci
  • HLAČICE Bez ‘kockica’ Filip neće boksati nijedan meč, nakavio je da će jednom imati hlačice potpuno u ‘kockicama’
  • BOJE Hrgović je inzistirao na ‘hrvatskim’ bojama crvenoj, bijeloj i plavoj. Trenutačno je crvena u prvom planu, ali i druge dvije će jednom iskočiti
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba