Obavijesti

Sport

Komentari 18

'Modri' zamjenu za Livakovića pronašli u BiH za 400.000 eura

'Modri' zamjenu za Livakovića pronašli u BiH za 400.000 eura

Sportsport.ba javlja da bi Livakovića u Dinamu mogao zamijeniti Vladan Kovačević (23). Radi se o mladiću koji brani za Sarajevo, a već je bio i na popisu reprezentacije Bosne i Hercegovine

Dominik Livaković (26) na meti je brojnih inozemnih klubova i samo čudom nakon ljeta može ostati u Dinamu. "Modri" će ga vjerojatno prodati na Eura, gdje će Zadranin nastupiti kao prvi golman hrvatske nogometne reprezentacije

Sportsport.ba javlja da bi Livakovića u Dinamu mogao zamijeniti Vladan Kovačević (23). Radi se o mladiću koji brani za Sarajevo, a već je bio i na popisu reprezentacije Bosne i Hercegovine. Rodom je iz Banja Luke, a na Koševo je došao 2016. iz Željezničara.

POGLEDAJTE VIDEO: Livaković proslavio rođendan

Pokretanje videa ...

Isti izvor navodi kako bi ga Dinamo otkupio za 400.000 eura uz postotak od budućeg transfera. Ove sezone, Kovačević je za Sarajevo skupio 25 prvenstvenih nastupa. Primio je 20 golova, a 10 puta je svoju mrežu sačuvao netaknutom. Njegova se momčad nalazi na prvom mjestu.

U Dinamo bi se na ljeto s posudbe iz Varaždina trebao vratiti Dinko Horkaš (22), tu je uvijek pouzdani Danijel Zagorac (34), a iz Rijeke će doći Ivan Nevistić (22).

Olympique Marseille traži novog golmana, a tamošnji mediji spominju Livakovićevo ime. Iskusni Steve Mandanda (36) napušta Marseille na ljeto pa je trener Jorge Sampaoli zatražio od uprave kluba novog golmana. Jedno od imena s kojima špekuliraju francuski novinari je i Livaković.