Obavijesti

Sport

Komentari 334

Luka: Bili smo bolji i zato boli, ali nije ovo bila zadnja šansa...

Luka: Bili smo bolji i zato boli, ali nije ovo bila zadnja šansa...
6

Svi smo se složili da bolja momčad ide doma. Cijeli turnir igramo sjajno i nismo zaslužili ovako ispasti. Dominirali smo, stvarali šanse, a oni zabiju iz neke sretne kontre, kaže Luka Modrić

VIDEO

Herojski je potegnuo svih 120 minuta nakon ozljede. Njegove suze nakon utakmice obišle su svijet. No Luka Modrić bio je neutješan nakon poraza od Portugala u Lensu.

Hrvatski nogomet je, nakon tužne noći u Beču, dobio još jednu takvu, jednako tužnu noć. Hrvatska koja je igrala najbolji nogomet u grupnoj fazi ispala je od reprezentacije koja nije uspjela dobiti Island, Austriju i Mađarsku. 

- Svi smo se složili da bolja momčad ide doma. Cijeli turnir igramo sjajno i nismo zaslužili ovako ispasti. Dominirali smo, stvarali šanse, a oni zabiju iz neke sretne kontre. Zadnji trzaj generacije? Ne bi rekao, nije ovo zadnja šansa. Polako, teško mi je sada o tome - rekao je Luka Modrić i dodao:

- Bili smo bolji, a nismo prošli. Zato me toliko boli.

Quaresma nam je s(p)retno zabio u 117. minuti.

Ali da je bilo sreće, mogli su naši zabiti preko Vide i Perišića.

- Kao da me netko urekao. Mogao sam zabiti, ali lopta je prošla valjda milimetar od stative. Kod njihovog gola još sam skoro dohvatio loptu, Suba je obranio i ona se odbije točno Quaresmi - rekao je Domagoj Vida.

Neutješan je bio i Milan Badelj.

- Ovo mi je najteži poraz u karijeri. Nikad nisam ovako nezasluženo izgubio. Ajde da su to bili penali, to je uvijek lutrija, ali ovako izgubiti... - rekao je Milan Badelj.

"Bilo je lako čuvati Ronalda"

Vedran Ćorluka opet je odigrao sjajnu utakmicu. Pospremio je Ronalda u mali džep. Dobio je Vedran sve zračne duele sa zvijezdom Reala, a Ronaldo se nije vidio na utakmici. Sve do 117. minute. Upravo nakon njegovog udarca Subašić je odbio loptu, a Quaresma je natrčao i zabio.

- Portugal se došao braniti, čekao je šansu i na kraju je dočekao. To je nogomet. Mi smo zaslužili četvrtfinale, zaslužili smo pobjedu više nego oni. Osjećamo se jako loše jer smo bili bolji - rekao je Vedran Ćorluka i dodao:

- Imali su sreće i moramo se pomiriti s time. Ronaldo? Nije uopće imao loptu jer su se cijelo vrijeme branili. Bilo ga je lako čuvati sve do zadnje minute kad su otišli u kontru.

Anketa: Tko je kriv za poraz?
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 334
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna