Sport

Komentari 75

Modrić: Nedopustivo je da nam igrač tako prođe i zabije gol...

Modrić: Nedopustivo je da nam igrač tako prođe i zabije gol...

Što je dvoboj dalje odmicao, oni su rasli i iz jedne prilike koja nije mirisala ni na što, njihov je igrač prošao kroz naša tri-četiri što je nedopustivo, dojmovi su Luke Modrića

Iako je zabio jedini naš gol, 34. rođendan Luke Modrića nije dobio onu najljepšu svjećicu. Hrvatska je osvojila samo bod u Azerbajdžanu (1-1) i opet si zakomplicirala život na putu ka Euru sljedeće godine.

- Nažalost, nismo uspjeli osvojiti tri boda koja smo priželjkivali. Dobro smo ušli u utakmicu, bili dobri u prvih 20-25 minuta, zabili iz penala i mogli još dva-tri. Nismo i nakon toga smo se malo nesvjesno opustili i dopustili Azerbajdžanu da nam stvara šanse i polušanse iz kojih je uspio izjednačiti - rekao je kapetan.

Uvijek komplikacije

- Mogli smo riješiti tekmu, ali nismo iz nekog razloga. Možda jer smo se previše opustili kada smo vidjeli da smo dominantni. Što je dvoboj dalje odmicao, oni su rasli i iz jedne prilike koja nije mirisala ni na što, njihov je igrač prošao kroz naša tri-četiri što je nedopustivo. Nismo više imali snage da im se približimo i zabijemo. Izgleda da ne možemo mi jednostavno, da si volimo zakomplicirati stvari. No vjerujem da ćemo se kvalificirati na Euro.

Tomu bi uvelike pomogla pobjeda nad Mađarima u listopadu koji će doći na Poljud. Mađara koji su u Split mogli kao vodeći, ali izgubili su kod kuće od Slovaka (1-2).

- Definitivno očekujem dobru atmosferu i podršku. Nismo dugo igrali na Poljudu i vjerujem u našu pobjedu. Svi su bodovi sada jako bitni - završio je Modrić.

Borna Barišić uglavnom je rekao sve što i kapetan.

- Dobro smo ušli u utakmicu, poveli smo i imali nekoliko odličnih prilika, ali nismo ih realizirali. Na kraju smo osvojili samo bod. Bilo je ovo slično kao protiv Mađarske, četiri boda nije loše, ali nije to što smo očekivali posebno nakon pobjede protiv Slovačke.

Najčitaniji članci