Obavijesti

Sport

Komentari 80

Modrić: Nećemo razočarati, bit ćete ponosni na nas u Brazilu

Modrić: Nećemo razočarati, bit ćete ponosni na nas u Brazilu
28

Nakon svečanosti na Trgu slobode gdje su igrači igrali stolni nogomet s navijačima, izbornik je poveo momčad na večernji trening gdje je prvi put trenirao i Luka Modrić

VIDEO

Nakon svečanog programa na Trgu slobode gdje su reprezentativci zaigrali stolni nogomet s navijačima, izbornik Niko Kovač poveo je momčad na večernji trening gdje je po prvi put s ostatkom momčadi trenirao i Luka ModrićStadion Gradski vrt je i na treningu imao veliku posjećenost, gledatelji su premijerno mogli vidjeti i nove dresove, a za očekivati je kako će sutra u 16 sati na utakmici protiv reprezentacije Malija sve biti krcato. 

Darijo Srna nakon treninga u Gradskom vrtu nije skrivao zadovoljstvo što je s reprezentacijom ponovo u Osijeku.

- Ovdje je uvijek prekrasna atmosfera, uvijek pozitivni ljudi, a posebno mi je drago što smo sada ovdje u trenutku kada su se dogodile ove ružne poplave. Nadam se da ćemo prihodom od prodanih ulaznica pomoći ljudima i barem malo ih usrećiti pozitivnim rezultatom. Inače, ozračje u reprezentaciji je dobro, danas nam se priključio Luka, nekoliko igrača je "načeto", ali vjerujem da će liječnici sve učiniti da svi budu maksimalno spremni. Dobili smo izbornika koji želi uvesti nešto novo i nadam se da ćemo ispuniti njegove zahtjeve - rekao je Srna.

Luka Modrić je naglasio da se odmorio u nekoliko slobodnih dana što ih je imao nakon finala Lige prvaka.

- Emocije se još nisu slegle, sretan sam zbog svega što smo postigli, ali to je sada iza mene. Moram se skoncentrirati na reprezentaciju za napraviti veliku stvar! Iza igrača je puno trofeja, što govori da smo u dobroj formi, a od prošloga Eura smo svi izvukli pouke koje će nam pomoći za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Navijačima mogu poručiti da ih nećemo razočarati te da će biti ponosni na nas - rekao je Modrić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu