Obavijesti

Sport

Komentari 4

Modrić pod posebnim nadzorom u Real Madridu: Na pripremama trčao pod maskom za hipoksiju

Modrić pod posebnim nadzorom u Real Madridu: Na pripremama trčao pod maskom za hipoksiju

Modrić je trenirao s maskom koja se koristi za simuliranje nadmorske visine, ograničava protok kisika pomoću ventila tijekom aerobnih vježbi te pojačava rad mišića koje se koriste za disanje

VIDEO

Iako je u 37. godini života, hrvatski 'maestro' i kapetan reprezentacije Luka Modrić (36) svojim čarolijama ne prestaje oduševljavati sve ljubitelje nogometa. U posljednje dvije godine odigrao je 103 utakmice za Real i nacionalnu vrstu, a profesionalci se brinu za 'vatrenog' kako ne bi prestao čarobirati nogometnim terenima. 

Pokretanje videa...

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Francuze prvi put u povijesti 01:08

"Benzema je rijedak slučaj dugovječnosti, ali još je teže naći slučaju sličan Luki Modriću. Hrvat se prošlog četvrtka na početku predsezonskih priprema pojavio u savršenom fizičkom stanju. Pratio je program i opće upute Antonija Pintusa, a posebice one Vlatka Vučetića, hrvatskog gurua s kojim radi dulje vrijeme i koji je jedan od najzaslužnijih što desetka ‘Los Blancosa‘ proživljava treću nogometnu mladost", piše As u tekstu pod naslovom 'Poseban nadzor za Modrića'.

Luka je najstariji igrač u redovima svoje momčadi, a uoči nadolazeće sezone po dolasku na pripreme odmah je odradio liječničke preglede u klinici na sjeveru Madrida. Lukini rezultati liječničku ekipu ostavili su bez teksta te su rekli da na ovakvoj razini može igrati do 40.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Već drugi dan priprema Modrić je trenirao s maskom za hipoksiju koja se koristi za simuliranje nadmorske visine, ograničava protok kisika pomoću ventila tijekom aerobnih vježbi te pojačava rad mišića koje se koriste za disanje. 

Metode su to koje koristi kondicijski trener Antonio Pintus, inače poznat po specifičnim vježbama koje koristi, a nerijetko ga nazivaju realovim 'sadistom' koji ne štedi igrače. 

S obzirom na to da iza kluba stoje rezultati, Carlo Ancelotti neće imati ništa protiv, a valja napomenuti da je Modrić u vrhunskoj kondicijskoj formi te posljednjih godinu dana igra ponajbolji nogomet karijere. 

"Modrić je simbol Reala i jedan od stupova momčadi, iako Valverde, Camavinga i Tchouaméni stižu, njegovo iskustvo je neprocjenjivo", zaključuje As.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu