Obavijesti

Sport

Komentari 45

Luka Modrić u El Clasicu: Meč lopta za moje prvo prvenstvo

Luka Modrić u El Clasicu: Meč lopta za moje prvo prvenstvo
1

Najvažnije pitanje uoči derbija je ono hoće li Neymar igrati ili ne. Zbog crvenog kartona protiv Malage dobio je tri utakmice suspenzije, ali Barcelona se žalila i čeka odluku...

VIDEO

Real je posljednji put španjolski prvak bio prije pet godina.

Baš nakon tog slavlja u klub je došao Luka Modrić. Hrvatski veznjak osvojio je dvije Lige prvaka s Madriđanima, no La Liga mu je zasad neuhvatljiva. A večeras stiže Barcelona, pobjedom bi Real pobjegao na šest velikih bodova.

- Pobjeda neće automatski značiti i naslov prvaka, to su samo tri boda, a do kraja prvenstva ostalo je još sedam utakmica - rekao je Zinedine Zidane, koji je ipak svjestan da njegova momčad večeras ima meč-loptu za konačnu pobjedu.

 

Kako će završiti Clasico?
REAL ĆE POBIJEDITI
BIT ĆE IZJEDNAČENO
BARCA ĆE SLAVITI
Poll Maker
 
 
 
 
 
 

Šest bodova zaostatka sedam kola prije kraja Barca bi teško nadoknadila. A ne treba zaboraviti da Madriđani imaju i utakmicu manje.

- Vrijeme je da osvojimo taj naslov - rekao je Modrić.

U momčad se vjerojatno vraća Gareth Bale, koji nije igrao protiv Bayerna, a dobra forma Cristiana Ronalda najveći je Zidaneov adut.

- Njegova energija koju prenosi na suigrače je sjajna. Ja? Ja ću na utakmici biti gledatelj, nikako i glavni glumac - istaknuo je trener Reala.

Najvažnije pitanje uoči derbija je ono hoće li Neymar igrati ili ne. Zbog crvenog kartona protiv Malage dobio je tri utakmice suspenzije, ali Barcelona se žalila. Komisija se trebala sastati jučer, no predsjednik je rekao da nije mogao locirati dva člana te se sastanak nije održao.

Iz Barcelone kažu da onda Neymar može igrati jer komisija nije potvrdila suspenziju za Brazilca, no iz Reala tvrde kako je nakon crvenog kartona suspenzija automatska.

- Svaki klub štiti svoje interese, a ja sam svoju momčad pripremio za obje varijante. Derbi? Mislim da imam momčad koja može pobijediti na Santiago Bernabeuu - istaknuo je trener Barcelone Luis Enrique.

- Ne razbijam glavu Neymarom, meni je svejedno hoće li igrati ili ne - dodao je Zidane.

Osim s Neymarom, Enrique ima problema i s Messijem. Leo je u El Clasicu zabio 21 gol, no od 2014. nije zabio na šest uzastopnih utakmica protiv Reala.

- Messi je Messi, njega nikad ne možete otpisati. Ne brinem se da, uvjeren sam da će biti na razini u derbiju - kaže Enrique.

Luka Modrić i Ivan Rakitić počet će od prve minute, dok će Mateo Kovačić krenuti s klupe.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu