Sport

Komentari 0

Modrić se vratio na teren, bit će potpuno spreman za Mađare

Modrić se vratio na teren, bit će potpuno spreman za Mađare

Luka Modrić je u petak vježbao individualno u svom procesima oporavka od ozljede aduktora desne noge, objavio je Real Madrid. Hrvatski kapetan se ozlijedio tijekom rujanskog okupljanja reprezentacije

Luka Modrić uskoro će ponovno na teren. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije u petak je individualno vježbao u Realovom kampu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Modrić i Isco nisu trenirali sa suigračima iz Reala, već su izašli na travnjak kako bi vježbali individualno u svojim procesima oporavka, priopćio je Real Madrid.

Modrić se ozlijedio na utakmici Azerbajdžana i Hrvatske (1-1) koja je igrana 9. rujna. Od tada nije trenirao, a Real je obavijestio sve navijače kako će izbivati s terena otprilike tri tjedna. Do sada je propustio prvenstvenu pobjedu protiv Levantea, te susret s PSG-om u Ligi prvaka. Na gostovanju na Parku prinčeva "kraljevi" su izgubili.

Modrić je u rujanskim utakmicama imao maksimalnu minutažu u reprezentaciji, a na kraju ga je to i koštalo ozljede. Stradao mu je aduktor desne noge. 

Dobra je vijest da će kapetan hrvatske reprezentacije biti spreman za listopadske utakmice reprezentacije. Najprije za povratak Hrvatske na Poljud i gostovanje Mađara u Splitu 10. listopada, a zatim i za utakmicu s Walesom u Cardiffu koja se igra tri dana kasnije.