Sport

Komentari 114

Modrić spustio Piqueu: Pa samo čekaš nešto da počneš plakati

Modrić spustio Piqueu: Pa samo čekaš nešto da počneš plakati

Gerard Pique je nakon poraza Barcelone od Reala opet bio u središtu zbivanja. Nije ni igrao, ali nakon utakmice je opet bio taj koji je prigovarao sucu. Realovcima je već dosadio pa ga je Modrić ušutkao...

I ovaj put je bio jedan od najglasnijih iako uopće nije ni igrao. Frustrirani Gerard Pique spustio se do travnjaka nakon poraza njegove Barcelone od Real Madrida (2-1) i pokušao istjerati neku svoju pravdu.

Nije mu bilo jasno kako je moglo biti samo četiri minute sudačke nadoknade i naravno, zašto nije Jesus Gil Manzano nije sudio penal na Martinu Braithwaiteu nakon što ga je Ferland Mendy povukao za ruku.

Delegat Barcelone Carlos Naval je pokušao Piquea otjerati u svlačionicu, ali on nije odustajao. I u tunelu se derao na Manzana zbog spornih odluka na utakmici.

Igrači Real Madrida i španjolska javnost su već su naviknuli na njegovo ponašanje. Kada god Barcelona izgubi, Pique je taj koji iskače iz paštete i priča o urotama na račun njegova kluba. Koliko je svima dozlogrdio sa svojim ponašanjem, najbolje je dao do znanja Luka Modrić na kraju utakmice.

- Samo čekaš nešto da možeš početi plakati, eh - rekao mu je hrvatski maestro dok se pozdravljao s njim nakon utakmice.

No španjolski stoper bio je uvjeren da je u pravu pa je Luki ponovio da je sudačka nadoknada bila prekratka. 

- Ali, čovječe, samo četiri minute - nije odustajao Pique, a Modrić mu je poentirao.

- A koliko bi ti? - završio je hrvatski veznjak koji je bio maestralan. 

Koliko god Katalonci bili nezadovoljni, morat će se pomiriti s porazom. Gledali smo zaista fantastičan El Clasico koji je opravdao epitet najvećeg derbija na svijetu. Za Real su zabili Benzema i Kroos, dok je Barci nadu u povratak dao Mingueza golom u 60. minuti.

Nije bilo stajanja kroz cijelu utakmicu, Barcelona je vodila igru i neumoljivo napadala, dok se Real pouzdao u kontre i prekide. Na kraju je moglo biti puno više golova i na jednoj i na drugoj strani, a Zinedineu Zidaneu je skoro srce štrecnulo u posljednjim sekundama kada je Moriba pogodio prečku.

Najčitaniji članci