Obavijesti

Sport

Komentari 28

Modrić: Žao mi je što se sa Spursima nisam ljepše rastao

Modrić: Žao mi je što se sa Spursima nisam ljepše rastao
1

Velika je čast igrati za legendu poput Zidanea, bili smo jako uzbuđeni kada su nam najavili da će on biti novi trener, rekao je Luka Modrić u razgovoru za FourFourTwo

VIDEO

Luka Modrić igrao je u Tottenhamu od 2008. do 2012, a iz Dinama je u Englesku stigao za 21 milijun eura. U posljednjim danima prijelaznog roka 2012. za 30 milijuna eura otišao u Real, a u kraljevskom je klubu postao ponajbolji veznjak svijeta.

Iako Spursi nisu htjeli pustiti hrvatskog veznjaka, on je na kraju isforsirao odlazak u Real. Za magazin FourFourTwo osvrnuo se na ta vremena...

- Žalim što s Tottenhamom nisam osvojio nijedan trofej iako smo imali jaku momčad koja je igrala atraktivan nogomet - otkrio je Modrić pa dodao: 

- Žao mi je zbog načina na koji sam otišao. Volio bih da smo se ljepše rastali, nadam se da navijači shvaćaju da sam samo pratio svoj san. O vremenu u Tottenhamu razmišljam samo pozitivno. Dali su mi mogućnost da igram u jednoj od najjačih liga svijeta, imao sam sjajne odnose s ljudima u klubu i navijačima - rekao je Luka pa dodao kako i danas prati svoj bivši klub.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pratim li njihove rezultate? Naravno, kad uhvatim vremena. Uživam gledati njihove utakmice i sviđa mi se u kakav su klub izrasli u posljednjih nekoliko sezona. Stalno napadaju, što volim vidjeti. Sigurno mogu do naslova u Engleskoj u bliskoj budućnosti.

Iako mu je od odlaska iz Tottenhama trebalo neko vrijeme da se privikne na Real, Modrić je posljednjih godina jedan od najvažnijih igrača kraljevskog kluba. 

- 2017. godina je bila moja najbolja godina u karijeri. Ključni igrač u finalu? Kao i svako dijete, i ja sam sanjao osvajanje Lige prvaka. Sada mogu reći da sam i osvojio europski naslov, ali i bio ponajbolji igrač te velike večeri - rekao je Modrić pa dodao:

- Jedan od glavnih razloga obrane naslova u Ligi prvaka je taj što Real Madrid ima pobjednički mentalitet. Nakon svakog slavlja fotografiramo se kao pobjednici. Osjećam se jako dobro i htio bih biti dio moderne Realove povijesti.

Kraljevi ove sezone proživljavaju krizu. Ispali su iz utrke za prvenstveni trofej, ali i iz Kupa kralja i jedino im je preostala Liga prvaka.

- Očekivali smo bolje rezultate, ali to je nogomet. Ove smo sezone većinom igrali dobro, ali to nije uvijek bilo dovoljno. Ne sumnjam da je ovo samo mala kriza, ne kažem da će biti jednostavno, ali vjerujem u našu kvalitetu - uvjeren je Modrić.

- Velika je čast igrati za legendu poput Zidanea, bili smo jako uzbuđeni kada su nam najavili da će on biti novi trener. Ronaldo? Cristiano je sjajna osoba koja puno vremena provodi na treningu kako bi bio siguran da će uvijek biti maksimalno spreman. Njegov uspjeh nema nikakve veze sa srećom - zaključio je Modrić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta