Obavijesti

Sport

Komentari 2

Moharrami: Vidi se razlika kako igramo s Bišćanom! Ivanušec: Treninzi su jači, odgovara mi to

Moharrami: Vidi se razlika kako igramo s Bišćanom! Ivanušec: Treninzi su jači, odgovara mi to

Suigrači i trener bili su presretni zbog moga gola i to mi je bilo baš lijepo vidjeti, dodao je Iranac, a Luka naglasio: 'Bila je sjajna atmosfera, puno navijača, lijepo je tu igrati'

VIDEO

U tome trenutku nije bilo sretnije osobe od njega. Zakucao je loptu u mrežu pa poput razdraganog dječarca trčao travnjakom. Ubrzo su mu u zagrljaj doletjeli suigrači, a Stefan Ristovski podignuo ga je visoko u zrak. 

Pokretanje videa...

Bad Blue Boysi i Dinamovi igrači slave novi naslov prvaka na Macoli 00:56

Dinamo je u 35. kolu HNL-a slavio protiv Rijeke 2-1 u rezultatski nevažnoj utakmici, ali vidjeli smo koliko jedan gol može donijeti sreće i radosti jednom čovjeku, ali i cijeloj momčadi. Luka Ivanušec zabio je za 1-0, a na 2-0 postavio je Sadegh Moharrami (27). Simpatičnom Irancu bio je to prvi gol u profesionalnoj karijeri u 218. nastupu. 

- Želim čestitati igračima, stožeru i navijačima. Bila je teška utakmica, ali uzeli smo tri boda i jako sam sretan - rekao je Moharrami za klupske kanale nakon pobjede.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Rijeka i Dinamo sastali se u 35. kolu SuperSport HNL-a

Dinamo je i ove sezone prolazio kroz krizu. Naslov je bio ugrožen u jednom trenutku, a ispali su i iz finala Kupa pa je glavom platio trener Ante Čačić. Zamijenio ga je Igor Bišćan koji je u kratkom roku preporodio momčad.

- Svi vide razliku u tome kako igramo pod Igorom Bišćanom. Osjećamo se jako dobro i idemo dalje. Možemo ostvariti još veće stvari - rekao je Moharrami čiji je gol razveselio cijelu momčad.

Rijeka i Dinamo sastali se u 35. kolu SuperSport HNL-a

- Jako sam sretan, bila mi je još važnija reakcija nakon gola. Suigrači i trener bili su jako sretni zbog mene, to mi je bilo predivno vidjeti.

Kakva je bila sezona?

- Bila je jedna od najboljih za mene. Igrao sam jako puno utakmica. Imao sam puno problema s ozljedama, ali na kraju je to sve prošlo. Sretan sam što sezona završava još jednim dobrim rezultatom - rekao je Moharrami pa poslao poruku navijačima.

- Čekamo navijače na Maksimiru i da zajedno proslavimo naslov prvaka. 

Luka Ivanušec je jedan od igrača koje možda sljedeće sezone nećemo gledati u Dinamu. U Maksimir je stigao prije četiri godine za tri milijuna eura. Često osporavan i kritiziran, nekad i pretjerano, u prvom dijelu sezone bio je neprepoznatljiv i izvan forme, zbog čega je propustio SP u Katru, ali na proljeće je pokazao kakva je klasa i zašto je jedan od najboljih igrača u HNL-u. Zabio je čak devet golova od ukupno 11 u cijeloj sezoni.

Rijeka i Dinamo sastali se u 35. kolu SuperSport HNL-a

Ivanušecu su 24 godine, vratio se u reprezentaciju, s Dinamom je osvojio četvrti naslov prvaka, igrao je Ligu prvaka i četvrtfinale Europske lige. Možda je na Maksimiru doživio svoj vrhunac pa su mnogi mišljenja da je upravo sada idealno vrijeme za rastanak i odlazak na jednu višu stepenicu. Na Transfermarktu vrijedi deset milijuna eura, ali Dinamo priželjkuje više.

- Bila je sjajna atmosfera, puno navijača, lijepo je tu igrati. Igrali smo dobru utakmicu, znali smo da će biti teško. Rijeci je ovo bila bitna utakmica, ali dobro smo odigrali, bili smo koncentrirani i zasluženo smo pobijedili - rekao je Ivanušec.

Dinamo djeluje stabilnije u posljednje vrijeme, a sve je rezultat ubitačnih treninga. 

- Dobro radimo i treniramo, jaki su treninzi. Radimo na taktičko-tehničkim stvarima, dobro analiziramo protivnika i to dobro funkcionira u fazi napada i obrane.

Rijeka i Dinamo sastali se u 35. kolu SuperSport HNL-a

Ivanušec se preporodio u drugom dijelu sezone. Užitak ga je gledati s loptom u nogama, svaki put nešto novo smisli, a s nepredvidljivim potezima radi velike probleme suparnicima. 

- Dobro treniram, jači su treninzi i to mi odgovara. Treniramo jače, bolje. Imam više energije, dobro živim, pazim na sve sitnice i detalje, to se sve vraća.

Jako dobro surađujete s Martinom Baturinom?

- Mislim da se sve vidi, Baturina igra odlično. Danas mi je opet asistirao, samo treba ovako nastaviti raditi. Sigurno će napraviti veliku karijeru. 

Dinamo u nedjelju od 18 sati igra posljednju utakmicu u sezoni protiv Gorice. Bit će to prilika proslaviti titulu pred svojim navijačima, a igrači se nadaju punom Maksimiru. 

- Dođite u što većem broju da proslavimo tu titulu - rekao je Ivanušec.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov