Obavijesti

Sport

Komentari 32

'Moja Raquel će sutra navijati za Hrvatsku, za mene naravno'

'Moja Raquel će sutra navijati za Hrvatsku, za mene naravno'
1

TATA U PUNOJ OPREMI Ivanov otac Luka Rakitić svaku utamicu Hrvatske gleda iz lože odjeven u 'kockasti' dres svojeg sina

VIDEO

Lijevo Busquet, u sredini Iniesta, desno Rakitić. Tako izgleda Barcelona. U Španjolskoj je ista situacija. Lijevo Busquets, u sredini Iniesta, no desno nema Rakitića.

- Tko zna, možda se Iniesta i Busquets zeznu pa mi koji put dodaju loptu. Ili još bolje, da mi Iniesta gurne loptu u for, da me izbaci u stopostotnu priliku - rekao je odlično raspoloženi Ivan Rakitić.


Koliko je dobar prijatelj s Iniestom vidjet ćete pogledate li ekran njegova mobitela. Tamo su ispisi brojnih španjolskih reprezentativaca.

Ne bi bilo loše kad bi igrači Barcelone na utakmici meni pogreškom dodali loptu - Rakitić se nada da će mu se suigrači iz kluba zbuniti


- Evo, baš sam se čuo s Bartrom. Španjolcima su u posjet stigle obitelji. Ne bi bilo loše kad bi Iniesta ostao s obitelji, neka se malo odmori od nogometa, neka provede obiteljski dan, pa preskoči utakmicu protiv nas - rekao je kroz smijeh Raketa.


U slučaju remija, skupinu prolaze obje reprezentacije, Španjolska kao prvoplasirana, Hrvatska kao druga.


- Bartra mi kaže da su svjesni da im remi donosi prvo mjesto, da ne moraju jurišati i napadati kao da im se radi o glavi.


Utakmice protiv Turske i Češke, odnosno dominacija na tim utakmica nije ništa novo u karijeri Ivana Rakitića. Kao igrač Barcelone, rijetko im koja momčad izlazi sa svoje polovice. 

Czech Republic v Croatia - EURO 2016 - Group D

Šteta što smo propustili 2-0 protiv Čeha. Samo da nam ti bodovi ne budu presudni - Ivan vjeruje u prolaz u osminu finala Eura

- I baš je bilo takvih scenarija. Protiv Valencije smo imali 30 udaraca na njihov gol, bili su u mišjoj rupi, baš kao Češka i Turska. I znate što se dogodi? Izgubimo utakmicu 2-1. Slično je bilo i protiv Seville. Vodili smo 4-1, već smo zaključili posao, kad ono - šok. Sevilla nam je zabila tri gola i završilo je 4-4. A nigdje ih nije bilo cijelu utakmicu, to su one situacije kada ni sami ne znate kako ste uspjeli prosuti bodove. Upravo to se nama dogodilo protiv Češke. Imali smo 19 udaraca na gol, kontrolirali utakmicu, a oni nam iz dva centaršuta zabiju dva gola. Nadam se da nam ti bodovi neće nedostajati u borbi za prolazak skupine.


Na utakmice mu dolazi obitelj, tata Luka svaku utakmicu gleda iz svečane lože odjeven u kockasti dres Rakitića. No, protiv Španjolske hrvatski dres odjenut će i Ivanova supruga Raquel, koju je upoznao 2011. Oženili su s dvije godine poslije, a zajedno su otvorili i tapas bar.


Tko zna, da sam ranije upoznao suprugu Raquel možda bi danas u reprezentaciji igrao s Iniestom - naš veznjak moga je biti na drugoj strani terena

- Za koga će navijati supruga? Pa, za mene, naravno. Za Hrvatsku - kaže kroz smijeh Raketa, koji s Raquel ima dvoje djece, Altheu i Adaru.


- Ja sam njoj podrška po pitanju nekih drugih stvari. To znači biti par, voljeti se i poštivati kad je to potrebno i biti partneru maksimalna podrška. Nas dvoje na taj način funkcioniramo od prvog dana veze - rekao je Raketa, koji je lako mogao biti na drugoj strani.


- Ha, tko zna. Da sam ranije upoznao Raquel, možda bih danas igrao s Iniestom i Bartrom i zvao se Rakiti, ha, ha....

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu