Obavijesti

Sport

Komentari 5

'U prvoj rundi sam dobio 180 udaraca i to je bilo ključno. Mogao sam ga završiti...'

'U prvoj rundi sam dobio 180 udaraca i to je bilo ključno. Mogao sam ga završiti...'

Pokušao sam sve i borio se do kraja. Nisam uspio, ali tako se, izgleda, moralo dogoditi. Hvala na tolikoj podršci, idemo dalje, napisao je hrvatski borac Ante Delija nakon poraza u finalu PFL turnira

VIDEO

Eh, da ga je završio Ante u toj drugoj rundi, prošlo je kroz glavu ljubiteljima slobodne borbe i navijačima Ante 'Walking Trouble' Delije (31, 19-5) kad je sudac nakon pet teških rundi u zrak podignuo ruku Brune Cappelozze (32, 14-5) koji je tako postao novi prvak teške kategorije PFL-a i kući odnio pojas te veliku nagradu od milijun dolara.

Pokretanje videa...

Ante Delija: ‘Za prve mečeve nisam bio plaćen, tek u Rusiji i Japanu sam nešto zaradio’ | REAKCIJA 04:13

Hrvatski borac dao je maksimum u datom trenutku, no treba priznati, Brazilac je bio bolji. Za Cappelozzu je to bio posebno emotivan meč. Zaradio je novac kojim je osigurao egzistenciju svojoj obitelji, no dočekala ga je i najgora moguća vijest. Nakon meča saznao je kako mu je preminuo otac. 

Delija se nakon poraza oglasio na Instagramu i gospodski čestitao Brazilcu na pobjedi, ali i izrazio mu saučešće. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Izrazio bih sućut Bruni Cappelozzi na gubitku oca i čestitao mu na velikoj pobjedi! Pokušao sam sve i borio se do kraja. Nisam uspio, ali tako se, izgleda, moralo dogoditi. Jedva se čekam vratiti svojoj obitelji jer smo bili dugo razdvojeni svo ovo vrijeme! Zahvalio bih se cijelom svom timu i svima koji su me bodrili! Hvala na tolikoj podršci! Idemo dalje! - napisao je na Instagramu pa za Novu TV otkrio što je presudilo pobjednika.

- U prvoj sam rundi dobio 180 udaraca i to je bilo ključno. A zadovoljan sam što sam se vratio iz lošeg početka i okrenuo tijek meča. Mogao sam ga i završiti u drugoj rundi. S tim sam dijelom zadovoljan i s boksom, gdje sam napravio veliki napredak.

Sva tri suca su bodovala u korist Cappelozze, a Delija je najveću priliku za pobjedu imao u drugoj rundi. Ispalio je čudesnu kombinaciju na žici baš u stilu njegovog Brazilca koji ga je tako nokautirao u prvoj minuti meča u prvom kolu, a nakon toga je srušio Cappelozzu i nastavio s ground and poundom. Na trenutke je izgledalo kao da se Brazilac gasi, ali hrabri Cappelozza uspio je primiti sve udarce i na kraju dočekati zvono na Delijinim leđima.

Zagreb: Borilački spektakl KSW 51, Ante Delija - Oli Thompson

Do kraja meča Brazilac je dominirao, Hrvat je u posljednjoj četvrtini išao na sve ili ništa, no nije uspio. 

Bilo kako bilo, Deliji treba čestitati na hrabroj predstavi. Dao je sve od sebe, ali ovaj put jednostavno to nije bilo dovoljno. Pretrpio je dosta štete u pet teških rundi te je pred njim zasigurno pauza i oporavak te vrijeme s obitelji. Tek mu je 31 godina - s toliko je Stipe Miočić krenuo na uspon prema vrhu UFC-a. Još ima puno vremena i zasigurno ćemo ga gledati u novim, boljim izdanjima.

No, sada prvo slijedi odmor, koji je itekako zaslužio nakon četiri iscrpljujuće borbe i krvave pripreme u posljednjih pola godine. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.