Obavijesti

Sport

Komentari 8

Mor'o je zabiti gol: Dinamo ima pravog majstora za engimatiku

Mor'o je zabiti gol: Dinamo ima pravog majstora za engimatiku
1

LAKŠE S CVITOM S novim trenerom sam odlično surađivao u juniorima i drugoj momčadi, kaže Moro, strijelac prvoga gola u sezoni za Dinamo koji je na startu slomio Istru na Maksimiru

VIDEO

Ovako sam rašlje pogodio u kadetima, kad smo igrali protiv Lokomotive, a sad prvi put i u seniorima. Očito moram više pucati, nasmijao se Nikola Moro, koji je eurogolom načeo Istru 1961 u Maksimiru.

Bio mu je to prvi gol za Dinamo u Maksimiru i drugi ukupno. Prvijenac je zabio protiv Slaven Belupa u Koprivnici. Tad je iz svlačionice izašao sa slikom pokojnih djedova, Nikole i Ante. Prvijenac u Dinamovu dresu posvetio je njima, a prvijenac u Maksimiru...

- Iskreno, nisam razmišljao o tome kome da ga posvetim - rekao je “modri” veznjak, kojega u rodnom Solinu sve više traže Dinamove dresove.

- Traže me i onaj stari, a pogotovo ove nove, koji su prelijepi. Kad igra Dinamo, moji prijatelji iz Solina navijaju za mene - dodao je Moro, koji se pokazao kao odlično rješenje na zadnjem veznom.

Modrić mu je uzor

- Kod Peteva sam bio daleko od gola, to će se sigurno promijeniti sad kad je na klupi Mario Cvitanović. Sretan sam što je on došao. Odlično sam surađivao s njim u juniorima i drugoj momčadi. Naravno da nam je bio šok kad je Petev dobio otkaz preko noći, ali s Cvitanovićem je komunikacija već sad odlična - rekao je Nikola.

Moro je jedan od rijetkih igrača Dinama koji su na proljeće igrali dobro. I vjeruje kako će ova sezona biti bitno drugačija.

- Uvjeren sam da ćemo titulu vratiti u Maksimir - poručuje Moro, kojemu je uzor Luka Modrić.

U slobodno vrijeme Moro, kao i mnogi nogometaši, igra PlayStation, ali to mu nije jedini hobi.

- Obožavam rješavati križaljke. Volim enigmatiku - otkriva Dinamov igrač s brojem 27.

- Nisam birao taj broj, jednostavno sam ga dobio. Ove sezone ga nisam mijenjao - završio je Moro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba