Obavijesti

Sport

Komentari 4

Moro: S Vlašićem sam često na ručku, a CSKA me se nije dojmio

Moro: S Vlašićem sam često na ručku, a CSKA me se nije dojmio

Nikola je prije dva i pol mjeseca napustio zagrebački Dinamo i potpisao je za onaj moskovski. CSKA i Dinamo igrali su moskovski derbi 18.10, dobio je CSKA 3-1, a Moro je zabio prvijenac u ruskoj ligi

VIDEO

Za vikend nisam igrao, imam neko istegnuće mišića, ali vjerujem da ću biti spreman za iduće kolo, javio nam se iz Moskve bivši igrač zagrebačkog Dinama Nikola Moro (22). 

Pokretanje videa...

dinamo 00:32

Prije dva i pol mjeseca je Moro u transferu vrijednom 8,5 milijuna eura zagrebačkim Dinamo zamijenio onim moskovskim.

- Dobro sam se snašao u Moskvi, prije mjesec dana sam našao i stan, sad mi je došla djevojka, tako da više nisam sam. Udaljen sam pola sata od klupskog kampa. Zasad idem s taksijem, ali mislim da ću uskoro početi voziti po Moskvi - govori Moro i nastavlja:

- Grad je ogroman i ako želite nešto vidjeti, onda morate rezervirati cijeli dan za to. Volio bih da je manji grad, zasad nisam mogao puno toga vidjeti, ali bit će prilike.

Moro je 18. listopada s Dinamom igrao gradski derbi protiv CSKA, koji u četvrtak u 2. kolu Europske lige dočekuje "modre". CSKA je pobijedio 3-1, a Moro je zabio prvijenac u ruskoj ligi. Ipak, to nije pomoglo njegovoj momčadi.

- CSKA je jak, ali me baš nije impresionirao u toj utakmici - započinje analizu Moskovljana Moro i nastavlja:

- Njihova se igra većinom vrti oko Nikole Vlašića. On je glavni i najopasniji igrač. Imaju dobre igrače i na drugim pozicijama, ali Vlašić je najbolji. Njihovu momčad krasi dobra kombinatorika. Dinamo sigurno ima dobre šanse za pobjedu u ovoj utakmici. Teško mi je reći tko je favorit, po meni su šanse baš 50-50.

Ide li Nikola u četvrtak na utakmicu?

- Naravno da idem, planiram i posjetiti dinamovce u hotelu, ako ne bude predaleko od mene. A idem na utakmicu i jasno da ću navijati  za Dinamo - kaže Moro, koji se često čuje s nekoliko bivših suigrača.

- Najviše se čujem s Ivanušecom i Franjićem, često i s Ademijem. Čujem se s većinom njih, ali s njih trojicom najviše, koji je za prvu momčad Dinama igrao četiri godine.

Harkiv: Susret Šahtara i Dinama u 3. kolu UEFA Lige prvaka

Opet je odabrao Dinamo, ali iz Moskve.

- Mislim da je moj dolazak ovdje pun pogodak. Liga je puno jača od Hrvatske i mislim da kroz nastupe u Rusiji mogu dodatno napredovati - kaže Moro, koji se s mladom reprezentacijom bori za odlazak na Euro. Mladi odlučuju sami o sebi, ako u studenom dobiju Škotsku i Litvu, idu na Europskog prvenstvo s prvog mjesta.

- Dobro je što odlučujemo sami o sebi i mislim da možemo dobiti te utakmice i biti prvi - optimističan je Moro, koji se u Moskvi često druži s Nikolom Vlašićem i Kristijanom Bistrovićem iz CSKA.

- Njihov kamp je dosta daleko od mene, ali par puta smo se našli na ručku. S Bistrovićem sam u mladoj reprezentaciji, a s Nikolom sam dobar otprije. Vlašić mi pomaže upoznati grad - kaže Moro, kojega smo pitali je li i po Dalmaciji i Zagrebu daje dresove svojeg novog kluba.

- Naravno, na svom okupljanju mlade reprezentacije ode po par komada. HNL redovito pratim, pogotovo Dinamo, imam vremena za to - rekao je Nikola.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...
KAOS U TURSKOJ

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...

Nigerijac je postao pravi heroj Fenerbahčea, a nakon povratka u Istanbul igrače Fenera dočekala je vojska navijača koja je u nekoliko navrata skandirala ime hrabrog Nigerijca
EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama