Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
71 komentara

Motkaš doživio slom: Suci mu poništili skok preko 6 metara

Osvajanje zlata u skoku s motkom na dvoranskom EP-u za Francuza Renoa Lavilleniea pretvorilo se u šok. Preskočio je 6,07 m, ali su mu skok suci poništili

YouTube
Video: YouTube
71 komentara

Dok bi njegovi konkurenti dali sve da osvoje zlatnu medalju u skoku s motkom, Francuz Reno Lavillenie naslov europskog dvoranskog prvaka u Göteborgu 'proslavio' je uz bijes i suze.

Razlog tome nije nikakva ozljeda već sudačka odluka zbog koje je nesretni Lavillenie doživio emocionalni slom na tartan stazi. Francuski motkaš je prije spornog skoka već osigurao zlato nakon čega je preskočio nevjerojatnih 6,07 metara što je drugi najbolji sok u povijesti, odmah iza Bubkinih 6,15 metara.

Lavillenie je euforično počeo trčati od sreće, no kad se okrenuo vidio je podignutu crvenu zastavu, koja je značila nevažeći skok. Naime, iako letvica nije pala na pod našla se na dijelu konstrukcije na kojem, po pravilima, ne smije biti.

Novom prvaku slavlje se pretvorilo u frustraciju pokazujući kako letvica i dalje stoji na postolju, no suci nisu htjeli priznati skok nakon čega je Francuz briznuo u plač.

Naši partneri pišu
Message