Obavijesti

Sport

Komentari 41

Mou: Osvojio sam više naslova nego svi ostali skupa. Respekt!

Mou: Osvojio sam više naslova nego svi ostali skupa. Respekt!
1

Naši navijači ne čitaju novine, ne gledaju televiziju, inteligentniji su od toga i odgovorili su čudesno!, rekao je Mourinho koji je izgubio živce nakon poraza od Tottenhama na Old Traffordu

VIDEO

Manchester United nakon tri kola Premier lige ima tri boda što mu je najgori start sezone nakon 26 godina, a Jose Mourinho doživio je protiv Tottenhama svoj najgori domaći poraz (0-3) u cijeloj trenerskoj karijeri, u svim natjecanjima! Njegovo prokletstvo treće sezone se nastavlja...

- Da je momčad Louisa van Gaala igrala tako, navijači bi skandirali da ode. Ovaj poraz je sramotan i ne znam kako trener može dalje - govorio je BBC-ov stručni komentator, bivši vrsni strijelac Chris Sutton, a Gary Neville je naglasio:

- Mourinho se u karijeri nije suočio s težim izazovom!

A Mou je nakon debakla rekao:

- Jako smo dobro radili tijekom tjedna, pripremali se, igrali jako dobro na treninzima, igrači su imali fantastičan stav. Na poluvremenu je trebalo biti 2-0 ili 2-1 ili 3-0 i onda se nešto promijenilo i eto 0-2. Svi su mogli osjetiti da bi jedan gol promijenio tijek. A onda nas je treći gol ubio.

- Bolja momčad, ofenzivnija momčad, koja je pritiskala, stvarala šanse, primila je gol iz prvoga kornera koji je Tottenham imao. Razočaran sam, ali i zadovoljan igrom, stvorili smo više šansi nego u većini ostalih utakmica. I obrambeno smo radili puno i dobro, ali neke stvari ne možeš riješiti.

- Taktički nismo izgubili, ali rezultatski jesmo. Ali svi naši navijači ne čitaju novine, ne gledaju TV, inteligentniji su od toga i odgovorili su čudesno! Mislim da nije normalno izgubiti kod kuće i dobiti takvu reakciju (pljesak, nap. a.) navijača!

- Ma i kod 2-0 smo igrali, stvarali šanse, mogli smo se vratiti. A i kod 3-0 sam vidio kako Luke Shaw stoji i igra iako je dobio grčeve, do zadnje sekunde je ponosno pokušavao, čemu su navijači pljeskali.

- Prošle smo sezone izgubili od Seville (u Ligi prvaka, nap. a.) i navijači su nam zviždali jer smo to i zaslužili. Danas su izgubili i dobili pljesak jer su to zaslužili, jer su se jako, jako, jako trudili.

- Navijači su najbolji suci i htio sam da od nas dobiju što zaslužuju, da budemo fer prema njima jer bili su fantastični. Ne, ne smatram ovo teškim vremenima.

- Prijelazni je rok zatvoren do siječnja i neću više ni riječi o tome. Svatko tko je gledao utakmicu vidi da je momčad jedinstvena, inače ne bi davali sve od sebe. Igrali su s ponosom, a svakome je teško izgubiti. I nema jedinstva momčadi bez trenera...

A onda je u svom stilu dodao podigavši tri prsta:

- Koji je bio rezultat? Ovo (podigao je tri prsta, nap. .a). A što je još to? Broj naslova engleskog prvaka koje sam osvojio, više nego ostalih 19 trenera Premier lige zajedno! Ja tri, oni dva. Molim poštovanje - ponavljao je Mou dok se ustao i izletio iz press sobe na Old Traffordu.

A Mauricio Pochettino je slavio:

- Ponosan sam, teško je slaviti na Old Traffordu. United je bio bolji u prvom dijelu, ali potom smo dominirali. Tek je početak sezone, mnogi igrači tek su tri tjedna s nama, moramo tako dalje.

VIDI OVO! 10 zanimljivosti o Dinamu koje niste znali!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju